Fetával töltött sült gombafejek recept
A Fetával töltött sült gombafejek hozzávalói:8 nagy fejű csiperkegomba
só, bors
10 dkg feta sajt
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
olivaolaj
A Fetával töltött sült gombafejek elkészítési módja:
A gombák tönkjét eltávolítottam a fejeket megmosom, leszárítom. Sózom, borsozom, sütőlapra helyezem. A fetát összemorzsolom, hozzáadom az aprított fokhagymát, a petrezselymet. A sajtos tölteléket a gombafejekbe kanalazom, meglocsolom olivaolajjal és 200 fokon 15-20 percig sütöm.
Zöldsalátával kínáljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. jún. 4. 07:47
A fetával töltött sült gombafejek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.