Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Fetával töltött sült gombafejek recept

Fetával töltött sült gombafejek recept

A Fetával töltött sült gombafejek hozzávalói:
8 nagy fejű csiperkegomba
só, bors
10 dkg feta sajt
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
olivaolaj


A Fetával töltött sült gombafejek elkészítési módja:
A gombák tönkjét eltávolítottam a fejeket megmosom, leszárítom. Sózom, borsozom, sütőlapra helyezem. A fetát összemorzsolom, hozzáadom az aprított fokhagymát, a petrezselymet. A sajtos tölteléket a gombafejekbe kanalazom, meglocsolom olivaolajjal és 200 fokon 15-20 percig sütöm.

Zöldsalátával kínáljuk.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A fetával töltött sült gombafejek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook