FET - nektek mi volt a menete? (beszélgetős fórum)
Szia.
Nekem a 20 sejtemből 1 embrió maradt, így nincs mivel tovább próbálkozni. Majd májusban mehetek legközelebb, de megint végig kell vinnem a stimutól.
Szia, nem sikerült nekem sem. Az 1. FET után negatív lett a teszt, így a következő ciklusban egyből indult a 2. FET. Akkor pozitív lett a teszt és elkezdett fejlődni a petezsák, 6-7. hetesen még szívhangot is láttak, de 9. hetesen missed ab. lett a vége.
csak most vettem észre a kérdésed. Neked sikerült azóta vagy hol tartasz?
Szia.
Nem sikerült sajnos.
Mondtak valamit arról, hogy legközelebb mit kellene máshogy csinálni az ösztrogénnel?
Azt szerintem a 3. napon el kell kezdeni, kérdezz rá, hogy esetleg e-recepten felírnák-e.
Szia.
Hasonlóan ment nekem is, a 12. napi UH-n bukott ki, hogy valami nem jó az ösztrogénnel. 29én hívom őket h adjanak időpontot 4-ére. Hát Nem tudom mi lesz. Valahol 30-31 körül kellene, hogy megjöjjön. 4-én remélem nem lesz még semmi elkésve.
Szia!
Bemásolom neked, amit egy masik fórumra írtam egy pát hete, ez volt nekem Tapolcán:
---
Az elmúlt 2 hónapban 2 FET-en voltam, ezekről tudom megosztani a tapasztalataimat.
A ciklus 1. napján kellett telefonálni a recepcióra, e-receptet írtak fel (Lenzetto spray), amit a ciklus 3. napján kell elkezdeni. Legalább egy hetes használat utánra adnak időpontot, ami nekem a ciklus 11-12. napjára esett. Ekkor uh vizsgálat volt, a méhnyálkahártya vastagságát mérték. Az ovuláció időpontja nem számított, tüszőket nem kerestek (legalábbis nekem). Mivel a méhnyálkahártya elég vastag volt, így kijelölték a ciklus 15. napját beültetésre, és kaptam progeszteron kúp receptet is, amit a beültetés előtt 3 nappal kellet kezdeni. (Azt hiszem, hogy akinek nem elég vastag a nyálkahártya, annak kell még jönni uh-ra a beültetés előtt többször is.)
A beültetés után tovább kell használni a kúpot és emelt adagban a spray-t is. A beültetés utáni 11-14. napra hívnak vissza tesztelni, hogy elindult-e a hcg termelődése.
---
Itt ha megvan az ösztrogén recepted és elkezded használni a 3. naptól, akkor az első ultrahang már január 4-e utánra esik.
Szia!
Köszönöm a választ :)
Én Debrecenbe járok, most lett volna FET-em, de el lett rontva az ösztrogén adagolása (amit a 3. napomtól kellett adnom) így le kellett fújni, mert a méhnyálkahártyám nem lett elég vastag, és hát jön a karácsony... Január 4-én mehetek legközelebb, de ha nem ingadozik a ciklusom, akkor 4-e kb az 5-6. napom lesz. Igazából arra voltam kíváncsi, hogy így lecsúszom-e a januári beültetést, vagy van esélye annak, hogy indulhassak. :)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Nektek pontosan hogyan zajlott a FET? Volt-e előtte bármilyen stimu vagy egyéb kezelés? Ha igen, hanyadik napon kezdtétek? Hanyadik napon volt maga a beültetés? Ezt is muszáj a ciklus első 3 napjában kezdeni, vagy a 6-8. napon is elkezdhető akár a felkészülés?
Bármi érdekel, a legkisebb részletekig!
Köszönöm, ha szánsz rám egy kis időt, és leírod a saját tapasztalatod! :)
További ajánlott fórumok:
- Nektek mennyi volt a legtöbb súly, amit 1 hónap alatt leadtatok és milyen módszerrel?
- Nektek volt segítségetek, mikor hazamentetek a kórházból a babátokkal (párodon kívül), egyáltalán érezted, hogy kell segítség?
- Antibiotikum okozta hasmenés(Dalacin) meddig tart? Nektek is volt?
- Nektek volt már human papilloma vírusotok?
- Elevit - nektek volt valami mellékhatása?
- Nektek melyik volt a kedvenc "hintátok" a búcsúban/vursliban/vidámparkban?