Festett fekete hajból tudok szerintetek csokoládébarnát csinálni?:) (tudásbázis)
Amit én fodrásznál láttam, az derékig ért...
És valóban barna lett. De órákat töltött a lány a fejmosóban. Több nekifutásban, kenve, lemosva, kenve, lemosva...
Háát... hátul pont leér a tarkómra, elöl és fönt pedig hosszabb, mert épp Kleopátra frizurából növesztek, most fokozatosra van vágva. Persze, igazad van, ha csak drasztikusan tudok megszabadulni tőle, szeretem annyira a hajamat, h nem teszem ki merényletnek, és várok..:)
csak gondolom más is jár/járt már hasonló cipőben mint én, és ugy látom akadnak szakmabeliek is, és gondoltam tapasztalatokat gyűjtök azért...:)
Köszönöm a válaszokat először is, csajok!!:)
Gumimaci! És te akkor gondolom meg is tudod nekem mondani, hogy hogyan csinálja ezt egy fodrász. Nagy merénylet lenne ez a haj ellen? Mert ha igen, akkor inkább türelmes leszek és várok..!!:)
Még egyszer köszönöm a válaszokat!!:)(K)
Szijasztok!
Kb ugy egy fél éve festett fekete hajam van (tartós hajfestékkel festve). Éshát eléggé hullani kezdett tőle a hajam, ezért eldöntöttem, hogy nem festem be többet vele, meghát untam is már, mert sápaszt is egy kicsit és olyan "mordnak" látom magam tőle, és min. 5 évvel öregebbnek..:S:D:D
Kentem rá multhónapban sötétbarna tartós hajfestéket, ez nem fogta be ugye csak a tövét. Most pedig annyira megtetszett ez a csokoládébarna árnyalat, hogy beleszerettem..:D Ma befestettem 28 hajmosásig tartó csokoládészínű bemosóval.. ez is a hajtőnél tökéletes, a hajszálak pedig ugyanúgy feketék, legfeljebb erős fénynél látszik 1 kis árnyalat rajta..:(
Van vmi jó kis ötletetek mit lehetne tenni a csokibarna hajszínért???:)
Kiszívattatni nem akarom, mert igy is elég száraz...
De egyébként minden ötletet szívesen fogadok!!:) Pusziiíí(K):)
Igen,bár egy napos meló,de lehetséges.
Fodrász vagyok.
nem, hacsak nincs kiszívva, melírozva előtte
nekem volt festett fekete, megszenvedtem vele mikor meg akartam válni tőle..
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok a fekete hajamból (kékesfekete) a leghamarabb és a legkíméletesebben világos barnát csinálni? Milyen festéket vegyek?
- Tud a fodrász fekete hajból vöröset csinálni? Nekem 2 is azt mondta hogy nem tud. Sikerült valakinek?
- Majdnem fekete hajból /festett/, hogyan lehet hajkíméléssel a legrövidebb idő alatt világos barnát csinálni?
- Hogyan tudnék sötétbarna, majdnem fekete hajamból mogyoróbarna színűt csinálni?
- Egy csizma fehér talpából, tudok feketét csinálni?:)
- Fekete hajból lehet-e középbarna hajat csinálni szőke melírral?