Fermentált tápszer recept nélkül mennyibe kerül? (tudásbázis)
Hát az én lányom irtó finnyás. Mondjuk kakaót már csináltam neki meg tejbegrízt de én vizeztem fele-fele arányban a tejet.
Igazából nem is tudom merre lépjek mert van ahol azt olvasom,h 3 éves korig nem ajánlott a házi tej adása, máshol meg pont azt ajánlják. :(
'És azt hogy?' -> Mármint a joghurtot? :)
A tejet én nem hígítgatom. Persze nem minden nap minden étkezés tejes, de ha tej, akkor szerintem az legyen tej, és ne tejízű. :)
Amik nálunk tuti bejönnek: tejbegríz, -rizs, kakaó, vagy csak simán is maga a tej.
Ha csak a tej, akkor abba nem teszek semmit. Ha meg valami fincsiség, abba nagyon pici cukor kerül csak.
Kaja-téren még nem tudtam olyat adni, amire köpködés lett volna a válasz. :)
És azt hogy? :)
Jó is,h felhoztad a témát.. te hogy adod a tejet? Tápszerrel vagy vízzel hígítva? Teszel bele cukrot vagy valamit? Bocs a hülye kérdésekért de ezen a téren még nem igen gondolkodtam.
Szerintem mi a tejitalt kihagyjuk. Nálunk jár autó, ami termelői tejet árul. Azzal még soha nem volt gondunk, a bolti tejjel többször jártam pórul.
Mostanában a joghurtot is itthon készítem. :)
... ha akarná.
De jól láthatólag nem akarja. :(( mindegy, legfeljebb veszek recept nélkül. Igaz drágább, de ha a gyerekről van szó, akkor nem sokat rugózok a pénzen. Még tejitalon gondolkodom,h majd veszek.
Na innen üzenem neki, hogy én ma kaptam receptet!
Simán felírta a dokink.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki ajánlani recept nélküli kedélyjavítót?
- Tejföllel, liszttel besűrített mártások a konyhapolcról, hűtőből nyershús nélkül kifőtt tésztához. Tudtok receptet?
- Hat hónapos kor után van akinek felírták receptre a tápszert?
- Növényi joghurt készítése házilag, fermentáló, illetve joghurtkészítő gép nélkül
- Mennyibe kerül recept nélkül az AL 110 laktózmenste tápszer?
- Milupa Fermentál tápszerről mi a véleményetek?