Férjes nőt elcsábítani? (beszélgetés)
Milyen szitu kellemetlen nekünk? Egyelőre te vagy csak, aki itt vergődik, nyekereg. Addig jól szórakozunk :)
Eddig azt mondtad, nem meghúzni akarod. Két nap alatt óriási pálfordulás. Lehetnél következetesebb.
bizonyára tágak vagytok és azért kellemetlen ez az egész szitu nektek...de hát ez van.
Amúgy ha találkozok a csajjal pofátlanul bepróbálkozok nála, és megpróbálom meghúzni.
Szurkolajtok.
Minden lehet.
De sok nyominger van.
Vokt itt egy másik nyomi: Nils Holgersson. Az írt ki egy fórumot, hogy kitágul-e a punci a szülés után.
Az is így nyaggatózott, hogy de miért nem válaszol neki senki normálisan.
Tudjátok, hogy én paranoiás vagyok, de ez a kis puha pöcs nem ugyanaz?
mikor utoljára találkoztam a csajjal, komolyan fontolara vettem ,hogy meghívom mondjuk kv-ra és erősen nyomulok rá.
ez már sok lenne nektek ? vagy még beleférne akkor is ha férjnél vagytok ?
Másik kérdésem az lenne.
Egy férjes nő meddig engedné azt, hogy egy másik férfi udvarolgasson neki, mi az a határ ami még hízelgő neki, tényleg még jól esik neki, de több már nem kell ?
Ti mit engednétek még és mit már nem ?
Köszike :) Nézd az írásból itélve egy unatkozó fiatal pasi lehet ..aki itt éli ki magát .:) Tetszik neki ez a dolog,hogy irnak tapasztalt nők..és gondolom ebből merit talán valamit a élet nagy dolgaihoz.
Nem gondolom ,hogy olyan végzettsége lehet mert a sorok között olvasni lehet erről :) Aki normális ember nem itt kér segitséget hanem határozottan véghez viszi a hóditást :) Ha ő annyira biztos a dolgaiba nah meg a nagy farkával tud hóditani akkor nem itt szájkaratézna :D Annyira nem magabiztos ..de hát ez legyen az ő problémája.ÉN jókat mulatok :)))
Egyébként tényleg mi vagyunk a hülyék, a hozzászólásainkkal fenntartjuk ezt a szánalmat.
Úgyhogy részemről befejeztem.
További ajánlott fórumok:
- Beleszerettem egy nős férfiba én a férjes asszony...
- Létezik olyan nő a mai világban, aki hűséges, nem lehet elcsábítani?
- Miért csak férjes nők tetszenek, olyan 45- 50 körüliek?
- Mit csináltok férjesek, ha (bőven) a következő fizu előtt elfogy a fizetésetek?
- Át szeretném iratni a nevemet a férjes nevemre, a házassági anyakönyvi kivonaton kívül mi kell hozzá és mennyibe kerül?