Férj, feleség egy munkahelyen, egy irodában - működhet ez? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Nekünk működött. Ügyfelezős helyen melóztunk és nap végén megkérdeztük egymástól "milyen napod volt?" tök másról számoltunk be. Pedig ugyanazokkal a kollégákkal ugyanazt a melót ügyfeleztük. Napi 40szer elmentünk egymás mellett vagy csendben háttér munkáztunk egy-egy gépnél. Az a titka, hogy ne legyen férfi-női gesztus és testkontakt egymás felé. Vagy csak elvétve.
Akkor volt a legrosszabb, amikor még csak alakult a dolog. Nagy volt a feszültség, nem tudtunk dolgozni. Miután összejöttünk, nyugi lett, mert otthon várt a fincsiség.
A nehéz az volt, hogy a kollégáimmal visszafogottabban kellett humorizálnom. (én kedvelem azt a célozgatós, plátói férfi-női incselkedős humort).
De azért néha megengedem magamnak és ő tolerálja.
Tudja, hogy azért vagyok vele, mert vele akarok lenni. Ha korlátozza a lelkem szabadságát, akkor ellök magától. Ha mindent megtehetek, ami jól esik, ugyan miért mennék máshová?
Eddig működik.
Most itthon babázok és piszok nehéz volt- a sok más veszteség mellett, hogy nincs körülöttem. Vajon mi lesz, ha visszamegyek?
Na, az biztos, hogy én soha, semmilyen körülmények között nem dolgoznék egy munkahelyen a férjemmel.
Pedig munkahelyen ismerkedtünk meg. :)
De hosszú távon kizárt, hogy nálunk működne.
A nap 24 órájában együtt a férjemmel? Kizárt. Jóból is megárt a sok.
Másnál attól még működhet.
Persze külön. Hogy lehetne csajozni a munkahelyen ha együtt dolgoznak?
:)
Én dolgoztam együtt a barátnőmmel, pontosabban csak egy épületben
Kijártunk szakmai dolgok miatt terepre egy laboráns csajjal
Lett is mindig morgás belőle, pedig semmi nem volt
Azóta is bánom :)
Akiket én ismertem a munkahelyről, több pár is akkor ment szét, amikor az egyik munkahelyet váltott.
Az ok: kitágult előtte a világ, megismert új embereket, illetve kiderült, hogy igazából csak a munka és a munkahelyi témák tartották össze őket. Másról 8-10 év után már nem tudtak beszélgetni otthon, így hogy nem egy helyen dolgoztak.
Hát nem tudom....
Mi teljesen más szférában dolgozunk, így még belegondolni sem tudok, hogy milyen lenne, de azt hiszem, hogy jobb külön, ahogy Bichi is írta...
Nálunk volt olyan. Marták egymást mindig.
Én nem tenném, jobb külön:)
Én ettől megőrülnék, az tuti, de is merek olyat, akinek már 30 éve működik, hogy 0-24-ben együtt vannak.
Nekem nagyon hiányozna, hogy semmi magánéletem nincs, és semmilyen olyan élmény nem ér, amit utána lelkesen el tudok mesélni, mert hát ugye ő is ott van...
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)