Férfiak véleményére vagyok kiváncsi (beszélgetés)
,,ne tedd oda a faszod, ahova nem tennéd a nyelved''
-Ismeretlen szerző
Pontosan azt tanácsolom, amit egy a témában mértékadó szakember (Dr. Veres Pál) tanácsolt hasonló kérdésre.
"Lefeküdni egy partnerrel akkor szabad, ha ez a kérdés benned már fel se merül!"
Igaz a szexológus doki ezt egy tini kérdésére válaszolta, de szerintem ez kortól, nemtől függetlenül is érvényes alapszabály.
Ha valaki csupán azért bújik ágyba valakivel, hogy megtartsa a kapcsolatot, akkor mindkettőjüket becsapja!!!
TILOS a szex, ha nem közös megkívánáson alapul és nem a kölcsönös örömszerzés a célja!!!!
"A mákos bab egy étel, ami úgy készül, hogy kettőt lapozunk a szakácskönyvben."
Biztos nem,mert unalmas is és nem veszi észre:(
Hát igen, úgysem lehet mindenkinek egyszerre megfelelni... az is elég nehéz hogy magunknak megfeleljünk.
Magam meg/legyőzni is épp elég nagy teljesítmény.
Márha erre gondoltál.
Kösz!
Ez már kb. egy éve sikerül nekem. Az idevezető út rögeinek megrázkódtatásai is már csak emlékek... jó emlékek, tanulságok, amikre szívesen és haszonnal emlékezem.
Drága mókus18!
Nincs semmi ciki abban, ha halogatsz... biztosan meg van az okod, de azért ne engedd, hogy esetleg egyfajta álszentség miatt maradj le egy tartalmas, szép, vagy épp más okból boldogságod fokozó kapcsolatról.
Lhara csak magadnak élj.Tedd azt ami Neked jó.
Ha egész életünkben másoknak akarunk megfelelni akkor nem a saját életünket éljük.
Nekem valóban sok jót adott már eddig is.
Nagyobb terjedelemben nem mernék nyilatkozni erről. Részben még nem gondoltam át, részben meg talán mindenkinél egyénileg működik ez a dolog.
Ez olyan vicces milyen idétlenül félre lehet érteni valakit és milyen szépen szárnyal a fantázia:)
Próbálom kitalálni mire kérdeztél rá...
hogy ezt a fajta álszentséget folytatom-e? Már nem.
hogy egy férfi érintésével szállok-e majd a síromba? Már nem lehet megvalósítani.
Egy?
Nem kevés az egy kicsit?
További ajánlott fórumok:
- Jólesik kiírni magamból, kíváncsi vagyok a véleményekre is, mit gondoltok?
- Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre!
- Kíváncsi vagyok a véleményetekre...
- Szült valaki a mostanában a Máv Kórházban? Kiváncsi vagyok a véleményetekre!Köszönöm
- Kíváncsi vagyok kívülállók véleményére
- Kíváncsi vagyok a véleményekre