Benne leszek a Vacsoracsatában! :-) Kíváncsi vagyok a véleményetekre! (beszélgetés)
bírom a műsort,főleg mikor a főszereplőnek kutyája vagy macskája van,és simán úgy főz hogy tapizza a kutyát vagy a macskát és még kezet sem mos!
blöööööööööööööö
nem egy ilyen volt a musorba!
Szia!
Ez durva, hogy megszabták, hogy mit főzzetek!!!:( Miért nem volt nekik mindegy?
Amúgy a műsorban jó voltál, és a kaja is jó volt, amit főztél!:)) Én tuti megettem volna!
Gratula!:)
Lehet hogy nem volt fair...de nekem akkor pont az nem számitott...és különben is a "revütáncosnő"mindenkit kritizált!!!
Elegem volt már belöle...megkapta a magáét..
mint már emlitettem nyerni mentem oda...bármi ÁRON!!!
Basszus, tényleg ebből lehetett választani? Akkor visszaszívtam! A többi se piskóta... Szalontüdő?!?! Áááááááááááááá.
Ez így nagy kiszúrás, direkt erre ment rá akkor a műsor, hogy ne egyék meg a kajádat?
Értem, nyerni mentél, de csak te pontoztál így és szerintem akkor sem volt fair.
Drága babszemkirálykisasszony!!
Köszi a véleményedet....:-)igen számitó voltam..gondoltam nem hagyok ki sem pénzt sem utazást!!Ezért volt a számitás..:-)kb.42o ezertöl estem volna el...miért tettem volna,ha ott a lehetöség..nyerni mentem oda!!akármilyen furcsa is!!Az ételt meg Rtl választotta...ill.lehetetválasztani 3 közül:pacal,velö,szalontüdő!!!Ez volt a választék!!
Azért köszönöm hogy leirtad a véleményed!!
Minden esetre én örülök hogy ÉN ill.Mi nyertünk a Ricsivel:-)))bárki bármit is gondoljon..
minden lehetöséget megragadok..pláne ha az ölembe hullik:_)))))))))))))))))))))
Megnéztem a netről a részeket. Mivel te kérted a véleményeket, veszem a bátorságot és leírom.
Szerintem a végén nagyon számító módon pontoztál Andi. A többiekben több volt a gerinc. Ne haragudj, de tényleg így érzem. Az a 2 pont, az durva volt.
A pacal pedig olyan választás, amit máig nem értek. Az emberek nagyon nagy része nem szereti, egy pörkölttel sokkal többet értél volna el. Egy olyan vendégségben, ahol nem ismered a többiek ízlését, ez több volt, mint rizikó, vagy vakmerőség, szerintem felelőtlenség. Nem csodálkoztam, hogy senki nem ette. Én sem eszem meg és még ismerek 50 olyan embert, aki utálja, és kb. kettőt, aki szereti. Ezt nem igazán gondoltad át szerintem, borítékolható lett volna előre, hogy nem fog mindenkinek tetszeni.
Nem tudtam, hogy van ez a fórum, akkor nem privit írtam volna Andi!
Sztem klassz kis kaját főztél!
HEllo:)
Igen régen volt már, de azért elmondom, hogy néztem és nagyon jó volt:)Ügyes voltál:)
Sztem sokkal jobb volt amig nem "sztárok" főztek..
Ügyes vagy:)
Szia Andi!
Úgy alakult, hogy az volt az első adás, amit megnéztem a Vacsoracsatából, amikor Nálad jártak... Nagyon jó volt, mondhatni, isteni...:))
Gratulálok, így utólag.
Gratulálok Andi!
NÉztünk :)
Szia Andi!
Én is gratulálok a nyereményedhez!Szerintem nafgyon jo fej csajszi vagy!Mi tuti egy hullámhosszon lennénk!
puszka
Gratu andi!
láttam a műsort,,,azóta is nézem!!!!
:))tetszik!:)
köszönöm mindenkinek aki véleményezett...
szép napot NEKTEK!!
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Férfiak véleményére vagyok kiváncsi
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Jólesik kiírni magamból, kíváncsi vagyok a véleményekre is, mit gondoltok?
- Véleményekre vagyok kiváncsi!
- Mit jelent számodra ez a történet? ... Leginkább arra vagyok kíváncsi, hogy neked mit jelent a szeretet? :)