Fényképezőgép választása (beszélgetés)
Nekem nem kell fényképezőgép, mert szerintem a telefon is elvégzi ezt a feladatot:D
Van egy olympus fényképezőgépünk, amit jó drágán és jó régen vettünk. Sajnos csak az első évben volt talán jó, a többiben már elavult volt.
Én felesleges pénzkidobásnak tartom...Már olyan jó képeket lehet telefonnal csinálni....
ez volt a javaslatom
mindent tud amit kell.
30x-os optikai zoom, mobilról vezérlés(wifi), kétféle automata mód, full HD, nagyon érzékeny szenzor (ha viszonylag sötétben vagy nem kellvaku és nem lesz homályos.
és 100 alatt van :)
Ez nagyon nagyon nagyon nagy butaság... a profi fotós nem fog 100 ezer alatt kis kompaktot venni... a hobbi fotós sem már.. a 15-20 ezres kategóriát meg már egy mobiltelefon is bőven kiváltja!
tudom miről beszélek, ebben dolgoztam.. 2 nagy gyártónak is. Az emberek többsége így gondolkozik.
De ha tényleg minőséget akarsz akkor nem ezeket az alsó kategóriákat kell nézni. ha van rá 100 ezre akkor viszont nem akar gagyi gépet, amit te írsz az az...
Szerintem ha nem vagy profi fotós, sokkal olcsóbban is kapsz jó gépet.
Nekem is Sony van, 15-20eFt körül volt, és jó képeket készít, bár én csak kattogtatom, nem vagyok profi fotós.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Milyen fényképezőgépet vegyek?
- Kinek adnátok a kajátokból inkább? (Csak egy választás van.) Egy csöves bácsinak vagy egy kóbor kutyának/macskának?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Tgys-ra vagy táppénzre "érdemes" menni, ha van választási lehetőség?
- Temetésen illik fényképezni?