Felvennéd olyan rokonnal a kapcsolatot, akivel eddig nem volt? (beszélgetés)
Nem valószínű, hogy felvenném. Mégis azt mondom, hogy ha szeretnéd felvenni, tegyél egy próbát. Aztán meglátod, hogy milyen a fogadtatás.
A mi (tágabb) családunk egyik ágról egy nagy képmutatás, amit valószínűleg már gyerekként is éreztem, mert mindig is erős ellenérzések ébredtek bennem, ha találkozni kellett velük (márpedig elég gyakran kellett).
Emiatt nem is tartom a kapcsolatot velük felnőttkorom óta és nem is szeretném.
jav valami bill. hiba történt
Nem, mert ez nem az az időszak,és az én családi státuszom sem olyan, hogy baráti körömet kapcsolataimat bővíteni kivánnám. Nincs is rá igény, mert férjemnek is nekem is szinte nincs is rokonunk, igy minimális az esély felbukkanó családtagokra.
Én azzal érték egyet, hogy nincs mit vesztened. Mint bármelyik más embernél, ha kezdeményezel. Úgyis látod majd, hogy van-e közös téma, vagy sem.
Azt írtad, azonos csoportban bukkantal rá. Nem tök ugyanaz, mintha itt kezdenel valakivel osszehaverkodni, mert közös ertekredetek van, közös hobbi, bármilyen közös téma?
Engem apám féltestvére, akit ő sem ismer igazából, talált meg facebookon. Amíg használtam az oldalt, néha beszélgettünk tök más témáról, mint a család. És a jelöléstől kezdve tudom, kinek a veragara hasonlít az arcom. Én örülök, neki.
Az unokatesómmal elég jó volt a viszonyom, most már szinte semmi nincs. Én küldöm a karácsonyi ajándékokat neki is, a családjának is, akkor is, ha nem kapok egy köszönő üzenetet sem soha. A gyerekek még nagyon kicsik, ha később akarnak, majd válaszolnak.
A nővérem gyerekeivel is ez volt. Most már írnak, olvasnak, és már van okostelefonjuk. Egyre többet váltunk üzenetet.
Nem akarlak elkeseríteni,nem is azért mondom.
A régi családcentrikus dolgaimból már csak a kuss maradt.
Nagyon igaz a mondás,hogy a barátaidat magad válogatod,míg a rokonokat mások csinálják neked,persze egy próbát megér!
"A dongó teste aerodinamikailag nem alkalmas a repülésre, de jó, hogy a dongó nem tud róla!
A fizika és aerodinamika törvényei szerint, a szárnyak szélessége túl kicsi ahhoz, hogy a masszív testet reptesse! De a dongó nem tud semmit a fizikáról, a logikáról, az aerodinamikáról és repül."
A legtöbb ember saját magát korlátozza le, mert túl sokat gondolkodik és túl sok dolgot gondol lehetetlennek.
Forrás: “Csillagászat” csoport és Litavszky
További ajánlott fórumok:
- Le lehet élni valakivel egy életet úgy, hogy sok, egy kapcsolathoz szükséges dolog hiányzik?
- Számodra mikor kezdődik egy kapcsolat? Mikortól nevezed párodnak, akivel megismerkedsz?
- Felvehet egy nő fehér ruhát az esküvőjére, ha már élt másvalakivel élettársi kapcsolatban?
- A m.helyemen van egy férfi akivel nagyon jó lett a kapcsolatom. Neki el kellett mennie azt mondta jobb is mert belém szeretne.
- Egy emberből (akivel szoros a kapcsolatunk) rövid időn belül szorongást, ingerültséget váltok ki. Mit jelenthet?
- Hogy lehet elmondani egy ötéves gyereknek, hogy meghalt a nagymamája, akivel igen szoros kapcsolatban állt?