Féltékeny vagyok! Jogosan? (beszélgetés)
Látom ,te törődsz a ffi lelkével. Bizti'meg is hálálja neked valaki:-)
Imádom az ilyen hölgyeket:-)
Bízzál benne! Szerintem épp eleget bízonyított!
Ha a férfi megérzi a bizalmatlanságot, az önérzetét sérted meg, és már csak azért is megteszi majd!
Egy valamit megtehetsz: beszélgess el vele, hogy hogyan dolgozza fel azt, hogy hetente csak egyszer lehettek együtt. Ez kevés e neki, illetve miben lehetnél e segítségére ez ügyben. Jó ha ezt megbeszélitek, így tisztában leszel vele, hogy egyáltalán van e igénye többre, és hogy ezt ő hogy kezeli..
Elmentek féltékenykedni:-) Tudod,idő kell mig valamit kitalálnak,hogy kínozni tudják magukat:-) :-)
Ja és bevonzani a rosszat...
Úgy,úgy. :-) Ebben biztos voltam. :-) Többiek eltűntek?
De mennyeire:-) :-)
Szerénységemnél csak a szépségem nagyobb:-)
Meg szerényebb is. :-) Ezt a párod is tudja,hogy mekkora kincset mondhat a magáénak? :-)
Jogosan-é.? Persze,hisz mindenkinek joga van hozzá:-)
Okod viszont semmi:-)
És nem is érdemes!
De én kincsebb vagyok:-) :-)
Örvendek,hogy így látod:-)
Nagy híve vagyok a páros boldogságnak,.ha teszünk érte elérhetjük.A te párod egy ritka kincs:-)
Délután jövök, remélem itt lesztek!
Találtam egy pozitívumot is abban hogy nincs itthon: csak az enyém az autó! :-)
Többször elolvastam ezt,és azt hiszem,jogos amit írsz. :-( Köszönöm mindenkinek,hogy itt vagytok, mégha néha nem is egyezik a véleményünk. :-)
Eszembe sem jut hogy más gyerekét neveljem, csak tudod amikor 13 év körüli lányok szájából megy az anyázás, sz.p..l le, k....ög és társai,miközben ott van a sok pici is és hallja,na az azért már zavar. Meg ne úgy lógjon már a hintán,hogy a kicsi ott áll előtte,és várja ,hogy sorra kerüljön...
Figyelj! Megpróbálom elmagyarázni! Igen,megbízom benne, pláne az eddigi tapasztalataim alapján, épp ezért nem tudtam hová tenni ezt a helyzetet. Még sosem volt távol ilyen sokat,és ezért reagálom le érzékenyebben a dolgokat,még akár az ilyen ártatlan megjegyzéseket is.
ezzel én is egyetértek. mármint nem túl jó ha az ember nem engedi felnőni a gyerekét
Hogyne hallottam volna:)Halál pozitív gondolkodású vagyok,viszont az tény,hogy kerülöm az olyan helyzeteket,amiből akár baj is lehet.
Hm,tudod ő jobban igényli mint én,ha véletlenül nem írok rögtön vissza,már csörgeti is a telefont.Igen,van aki rajtacsüggésnek érzi,van aki úgy,hogy olyannyira van szeretve,mint még életében sosem volt,és úgy hiányzik a másiknak,ahogy eddig soha senki másnak:P
Talán még nem hallottál a vonzás törvényéről...
A gyerekeket kell megtanítani a jó és a helytelen felismerésére. A másokét úgyse tudod megnevelni!
Na nem írigylem őket:-) szegény gyerekek.
Én már hatévesen felügyeltem a tesóim.Felelósségtudatos önálló felnőttek lettünk.
Bzzeg a maiak...
És máris itt tartassz?
Csodás az iránta való bizalmad:-) A 20 év semmit nem mond neked?:-(
Én megleckéztetnélek:-) :-)
Majdcsak tele lesz a hócipője és megunja ezt a mindíg rajtacsüngést és olyat tesz amit még ő is megbán'de te biztos:-)
Zsóka,már eddig is soxor levettem a kalapom a hozzászólásaid értelmes mivoltjai miatt,de mostt szóvá is teszem.Köszi.
Úgy látom,te nem vagy ellene az ilyen kapcsolatoknak... Van feleséged?
További ajánlott fórumok: