Felnőtté válásom története (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Szia!
Most olvastam el a cikked! Le a kalappal előtted! Az ember mindig azt hiszi,hogy a saját problémája a legnagyobb,de elolvasva a történetedet azt hiszem nekem nincs okom panaszkodni!
Még egyszer sok sikert a továbbiakhoz,kívánom hogy legyetek nagyon sokáig boldogok a kislányotokkal!
Nagyon sok bánat van mögötted.
A gyönyörű kislányod és a férjed erősítsen:)Nagyon megérdemled a boldogságot!
Amíg olvastam a történetedet, végig rázott a hideg azoktól a borzalmas doolgoktól, amiken át kellett menned. Szerintem nem a korodon múlik a felnőtté, illetve a szülővé válás, sokkal inkább a lelki felkészültségen. Ez a te esetedben különösen igaz. Nagyon örülök neki, hogy az élettől most visszakaphatod mindazt a szeretetet, boldogságot és törődést, amit azelőtt nem kaphattál meg.
Szép hosszú életet kívánok mindannyiótoknak.:)
Köszönöm:)))
Rosszcsont,a kis fiammal együtt.Nyúzzák egymást,csúcs,amit leművelnek:DDD
Két kis szaros!:D
köszönöm!!
jajj de tündéri az új kiskutyád! :)))
Gratulálok a nehezen, de megszerzett sikereidhez. Hogy képes voltál túllendülni minden rossz lelkipróbán. Nagyon kevesen vészelnék át mindezt, nagyon büszke vagyok Rád, hogy ilyen kitartó voltál. Az én életem is hasonló, de talán még ennyi szörnyűség nincs is benne. Örülök a boldogságodnak, aranyos a lányod. :)
Üdv.
És még fogsz is kapni azoktól akik elolvassák a cikkedet. Jó ilyen történeteket olvasni :)
Sok szerencsét és boldogságot!
köszönöm!
kutyim elvesztését is meg szerettem volna írni, de ez így már kicsit hosszú lett volna, Goldiról majd egy következő cikkemben fogok írni..:)
Mint egy igazi happy end-el végződő film :)))
Nem is tudtam, ohgy ennyi mindenen túl vagy már, de ezek után még nagyobb elismerésem, hog ilyen pozitívan állsz mindenhez és volt erőd és kitartásod :D
Pussz
Gratulálok!!!!!
Két ember kell az ilyen csodálatos történethez!
Ti megtaláltátok egymást!
Vigyázzatok egymásra!!!!!!!
Sok Boldogságot!!!
Jó egészséget!!!!!
30-év múlva ugyan itt!!!!!
A cikk, amihez ez a fórum nyílt, már nem aktív.