Felnőtt oktatás (beszélgetés)
a matek tanáros dologban csak annyit tudok mondani, hogy beszélj vele
a másik része, hogy azért kicsit gondolj már bele, hogy ha nem kellene annyit tanulnod mint a nappalisoknak akkor nem érne annyit az érettségid
ugyan annyit és és ugyan annyit kell tanulni
és egy így korrekt
Szép napot!
Én 2007-ben érettségiztem, akkor voltam 40 éves. Én voltam a második legidősebb:)
Nem olvastam el minden hozzászólást, így nem tudom hülyeséget írok-e, de leírom.
Téved, aki azt hiszi, hogy mert felnőtt oktatás, már nem is kell tanulni: majd "lemutyizzuk" a tanár úrral a sarki kocsmában azt a jegyet, mert nem így van!!!
Nekem felnőtt fejjel sokkal jobban ment a tanulás, úgy látszik, én most értem meg rá:)
A sok középiskolából kimaradt 18-25 éves osztálytársaim nem igazán vették komolyan a sulit: meg is lett az eredmény, elég sokan kimaradtak.
De, akik maradtak, mind leérettségiztünk, és ugyanúgy kellett tanulni, min egy nappali tagozaton.
Talán, a matek tanár volt kicsit lazább, de minden mást rendesen meg kellett tanulni.
HA ilyen sokan állnak bukásra ott a tanár sincs a helyzet magaslatán.
Az osztályban sem segítetek egymásnak?
Nem hivatkozhatsz arra, hogy dolgozol,tudtad mire vállalkoztál ,senki nem kötelezett arra, hogy tanulj. Az esti gimnáziumban is tanulni kell.
A semmiért nem adnak érettségit.
Másrészről a tanár segíthetne, általában csak az érettségi tételeket adják le. legalábbis az intenzíven.
Szia!
Igazad van,ez tényleg szemét dolog!
Én is pár éve végeztem el a gimit,szerencsére nálunk iszonyat jó fejek voltak a tanárok.
Tisztában voltak vele,hogy dolgozó embereket tanítanak,persze így is volt követelmény,de valahogy mégis megértőek voltak.Persze egy bizonyos fokig:)
Sajna ötletem nincs hogy mit csinálj:(
Talán próbálj meg beszélni vele.
További ajánlott fórumok:
- Kérdések és félelmek a felnőttkori érettségivel kapcsolatban
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Van valaki, aki felnőttként jár/járt jogi egyetemre levelező oktatásra?
- Dolgozott/dolgozik valaki felnőttképzéssel foglalkozó intézményben oktatásszervezőként?
- Felnőtt oktatás!
- Milyen felnőtt-balett oktatást tudtok ajánlani B.Pesten?