Felmondásgyanús, ha valaki rendet rak a munkahelyén? (beszélgetés)
A részletekről valóban nem tudunk semmit, bár én úgy gondolom, nem próbaidős munkatársról van szó.
Persze meglehet, hogy ez annál a cégnél van, ahol tele a létszám a nemdolgozó, de jól kereső rokonokkal, ahol túlfizetett a gondnok és alulfizetett diplomás és még ki tudja már, milyen visszásságok vannak ott. Nem csodálom, ha egyik-másik dolgozó szó nélkül fogja a kis huci-muciját és lelép. Ez esetben meglehet, hogy a fórum indítónak is célszerű lenne, kevesebb visszásság borzolná az idegeit.
Azért ez nagyban függ a munkától is:) de lehet még próbaidőn és akkor felmondási idő sincs.
Egyébként nem gondolom h lenne olyan főnök, de azt sem gondolom hogy a topikindító kérdés komoly lenne, így aztán...
Meglehet.
Bárhol mondtam föl eddig, a főnökre bíztam, mikor, milyen módon szeretné közölni a többiekkel. Nem vártak túl sokat, már csak azért sem, mert a munkámat szét kellett osztani. Szóval fura ez így nekem, ahogy topikindító előadja, de lehet, hogy csak neki újság a kolléga felmondása. :D
Szerintem neki kéne venni a sátorfáját, ha ennyire utál ott lenni.
Felmondásgyanús ha valaki rendet rak a munkahelyén és hazaviszi a személyes vackait?
Mit gondolnátok? Munkatárs, akinek a környezete íróasztala rendetlen káoszos. Iratok dossziék tömkelege összevissza, dugig telt fiók százéves már rég kukába való papírokkal.
És személyes dolgok vízforraló cserép virág saját lámpa kép a falon stb.
Majd egyik napról a másikra patyolat rend lesz, minden irat a helyén elrakva, a szemetes púpozva a selejtezett százéves dolgokkal. És eltűnnek a személyes tárgyak-hazavitte.
Ez így együtt eléggé felmondást sejtet? Mondhatni, az illető bepakolt a bőröndbe és startra kész?
További ajánlott fórumok:
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Felmondás munkahelyen
- Létezik a békés felmondás egy munkahelyen?
- Ha van egy állásom és felvesznek egy másik helyre, kérhetem az azonnali felmondást a munkahelyemen?
- Munkahely váltáskor mennyi a felmondási idő?
- Ha valakinek felmondott a munkahelye és felmondási időben kórházba került jár neki a táppénz?