Munkahely váltáskor mennyi a felmondási idő? (tudásbázis)
8. Channa* (válaszként erre: 7. - Miss Angel)
2018. febr. 11. 19:05
Általában csak hivatkoznak az idevonatkozó jogszabályra.
Ha nem próbaidő, akkor 30 nap a felmondási idő, ha a munkavállaló mond fel. Nem számít mióta dolgozott ott, ha a munkáltató mond fel, akkor x évente emelkedik a felmondási idő, azaz az alap 30 nap és erre jön rá még néhány nap x évente.
7. Miss Angel
2018. febr. 5. 19:23
próbaidő ez még,gondolom,ilyenkor tényleg nincs felmondási idő
ha nem próbaidő,akkor a munkaszerződésben le van írva,bár amúgy is elvileg minden benne van,nem?
vedd elő és olvass vissza,tuti benne van
6. syria (válaszként erre: 4. - Channa*)
2018. febr. 5. 19:22
Ügyes van. :) Így megírt kérdést kibogozni...
5. vani2010 (válaszként erre: 4. - Channa*)
2018. febr. 5. 18:45
Igen a kérdésem ez volt! Köszönöm
4. Channa*
2018. febr. 5. 18:36
Neki ugrottam újra. Tehát, 1 hónapja dolgozol valahol és van egy másik.
Ha a jelenlegi munkahelyeden próbaidőn vagy, akkor indoklás nélkül felmondhatsz és nincs felmondási idő.
3. Channa*
2018. febr. 5. 18:15
Én nem értem a kérdést....
2. Piroska52 (válaszként erre: 1. - Vani2010)
2018. febr. 5. 18:12
más majd biztos jobban tudja,de próbaidő alatt indoklás nélkül fellehet mondani és nincs felmondási idő
1. vani2010
2018. febr. 5. 18:06
Sziasztok! Kérek egy hónapja dolgozok egy kis oltani de adott egy új munkahely! Ha fel mondok akkor van felmondási idő! Mert a másik helyen már kezét ék is
További ajánlott fórumok:
- Te mennyi idő alatt érsz be a munkahelyedre?
- Ha munkahely nélkül magam után fizetném a tb-emet, az mennyi és hol és hogyan kell elintézni, befizetni? Mi kell hozzá?
- Felmondás munkahelyen
- Létezik a békés felmondás egy munkahelyen?
- Ha van egy állásom és felvesznek egy másik helyre, kérhetem az azonnali felmondást a munkahelyemen?
- Ha valakinek felmondott a munkahelye és felmondási időben kórházba került jár neki a táppénz?