Fellázadtak a lakók Ördög Nóriék kisboltja ellen (beszélgetés)
Jaj, hát ez nem csak egy mezei kisbolt. Itt a Nórika nevét is meg kell fizetni.
"A Nekem a Balaton hangulatos kis bisztró május utolsó szombatján nyitotta meg kapuit, és a hely azonnal a helyiek kedvence lett. "
Ezen azért jót derültem.
Azt is eltudom képzelni, hogy az ingatlanok ára csökken a közvetlen közelükben a zaj, az autó parkolás, ajtó csapkodás, indítás, benzingőz stb. miatt.
500.- ft a kakaóscsiga? Tescóba vettem 99.- ft-ért vasárnap délután, még meleg, friss volt és nagyon finom.
Nóriékra a napokban kihívták a rendőröket, mert egy éjszakai futóverseny éppen elhaladó versenyzőinek hangosan tapsolva drukkoltak.
Szegények. Azért nem irigylem őket, mert ebből már az látszik, hogy valaki nagyon rájuk állt ott az utcában.
Most olvastam: Ördög Nóráék bejelentették, hogy új boltot nyitnak Balatonakarattyán
Szóval jön a 2. projekt.
Szerintem abban van a titkuk, hogy szívvel csinálják. De azért a környéken lakókat sajnálom, a nyugalmuk elvesztése miatt.
Ez a csoda is 3 napig fog tartani. Az emberek egy idő után olcsóbb, könnyebben megközelíthető boltot fognak keresni.
Nem gondolja senki, hogy nórika, meg a férje fog ott kiszolgálni naponta, éveken át.:)
Pedig ha annyi és még sorba is állnak érte akkor úgy tűnik ez kell a népnek. 🤷♀️
Mondjuk én nem vágom a pékség árait manapság. Nálunk ennyiért semmit nem lehet kb. kapni úgyhogy nem tudom ez mennyire reális ár Mo-n.
Eddig én sem aztán egy ismerősöm posztolta FB-n, hogy milyen felháborító mert ők régen oda jártak kifliért de most már 500ft egy kakaós csiga. Én nem jártam ott soha de ezek szerint ez az emberek igénye és nem a 70ft-os sós kifli.
Azért csak maradt egy kisbolt a faluban és nem csak itt lehet reggelit venni.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyünk a felettünk lakókkal, két gyerekük van éjjel-nappal örjöngenek?
- A MAGYAR TENGER-Balaton mellett lakók, és akik szeretik
- Kalocsán és környékén lakók
- Kertes házban lakók! Ti mennyit fizettek télen a fűtésre? (minden fűtési mód érdekel)
- Albérlő vs. lakók véleménye!
- Milyen babakocsit használnak Ördög Nóriék a Nánázsiában?