Fellángolás más pasik iránt férj mellett? Ez normális? (beszélgetés)
Hát igen nagyon pasiból vagy :))) nagyon nem tudtad megközelíteni az érzéseim :(
Nem gondolom, hogy nagyobb igényem lenne a testi kielégülésre mint amit kapok! Szerintem lelkileg kapok kevesebb kényeztetést! Szerintem 4 pasi már nem kevés a házasság előtt, valóban nem is sok, de ezen a téren nincs gondom. A fellángolások során sincsenek "beindulásaim" és nem hiszem, hogy tartanom kellene , hogy kéjesen csillog a szemem.
igen nekem is ez a fura, ez olyan kicsit nem, hogy "addig jár a korsó a kútra..."
ezzel végül is mindig esélyt adsz újabb és újabb pasiknak... oké hogy eddig egy sem csábított el úgy, de mi lesz ha egyszer jön egy olyan pasi ...
ezzel egyetértek, nem kell mindenkinek a társadalom által lefestett módon élni! Mindenkinek maga dolga, hogy hogy él, lényeg, hogy mind a két félnek okés legyen!
Aham, akkor téged valami mégis vonz ebben, az, hogy ott a lehetőséged, hogy bármi lehetne egy pasival? Ha úgy akarnád... Vagy hogy kéne elképzelni?
Nekem ez kicsit olyan férfias vonás - ha nem bántalak meg vele. Ők igyénlik ált-ban jobban, hogy érezni akarják hogy be tudnák cserkészni xy nőt.
Szia!
Nekem is kb. ezek a paramétereim, és imádom a férjemet. Sőt, az idővel egyre jobban kötődöm hozzá. Én is hajlamos vagyok fellángolásokra. Megtanultam ezt kezelni, elfogadni, és eszem ágában sincs emiatt felrúgni a házasságot. Meg aztán egysze lebuktam sms-ezgetéssel, és akkor nagyon megijedtem, hogy most kirakja a szűrömet... Szerencsére megbocsátott. Nehéz időszak volt, sokat beszélgettünk. Bár nem nyíltan, de talán belátta, hogy talán ő sem tett meg mindent értem... Persze egy percig nem tagadtam a saját hibámat, de tényleg tanultam belőle. Azt, hogy nem éri meg...
Azóta még játékból sem megyek bele semmilyen kalandba, ha lennének ilyen irányú energiáim, akkor azt átfordítom a férjem irányába... Vele megyek vacsizni, neki írok szép sms-t, meg ilyenek...
Attól nem kell papucsnak lenni,h nyíltabb legyen,és szabadelvűbb.Attól h valakik nem átlagos kapcsolatban élnek,még nem jelenti h az rossz,csupán nem az a megszokott,és ezért elítélik az emberek,közben lehet 100-szor boldogabbak,mint akik meg akarnak felelni a társadalmilag elvárt normáknak.
Hogy miért teszem meg újra?Tulajdonképpen mit is?Hogy találkozok,beszélgetek egy számomra szimpatikus emberrel?Szeretek ismerkedni,és izgalommal tölt el ez az egész,időnként vágyom arra h új embert ismerjek meg,kielégítem ezt a vágyam,és minden megy tovább.Én még csak arról se fantáziálok,h bármi lenne azzal a pasival,szexuális része nem vonz kicsit sem.
hát szerintem is fura ez már...
egyszer, szerintem is fura, hogy ezt így tűrje egy pasi... vagy ilyen papucs, vagy tényleg ő is ezt csinálja, ez a kettő lehetséges...
másszor, Amirt sem értem, ha tudja, soha nem lesz semmi, akkor mire is jó az egész??? Főleg ha már párszor volt ilyen eset, akkor miért teszed meg újra meg újra?
ezért írtam én is, ha ilyen van próbálja jobban párja társaságát ölelését keresni, hogy érezzék jobban egymást közelebb.
De szerintem igen,nekünk, nőknek miért kéne fából lennünk???
Én tudom jól, hogy sok házas pasi miket művel... neten,melóhelyen... igen is nézelődnek, flörtölnek, és kibeszélik a nőket...
Vele élek:)
Elmegy dolgozni,hazajön velem van,ideje se lenne rá,és nem olyan beállítottságú..
És azért ilyen megértő,mert én ezt tisztáztam vele már a megismerkedésünkkor,így ismert meg,fogadott el,szeretett meg,és vett el feleségül.Soha nem árultam zsákbamacskát!
Soha ne mondd, hogy soha!
Ha ilyen megértő a férjed, akkor szerintem ő is ezt csinálja:-)
Ez a kedvenc idézetem magamra,amit a férjem talált:
"Valóban semmit sem birtokolsz,csak őrzöl egy darabig.S ha képtelen vagy tovább adni azokat,akkor azok birtokolnak téged.Bármi legyen is a kincsed,úgy tartsd a markodba,mintha vizet tartanál,mert ha megszorítod eltűnik,ha kisajátítod,tönkreteszed.
Tartsd szabadon és örökké a tiéd marad!"
Tudom mennyire válogatós vagyok,és hogy kevés olyan ember van,aki megfelelne,és együtt is élnék vele..ugyh abszolút nem félek,mert annyira kevés az esélye h még egy ilyet találok.
A férjem meg nem csinálja ugyanezt,mert őt nem érdeklik a nők..és nem csak mondja,nem jár el sehova,még velem se bulizni,ő horgászni szeret ez a hobbija,akkor van haveros hétvégére.Neki én vagyok a minden,és meg se fordul a fejébe,hogy rajtam kívül is élnek még szép lányok.
ez addig működik, amíg nem találkozol valakivel, akivel jobb lesz mint a férjeddel....
és téged sem zavar, hogy esetleg a férjed is ezt csinálja? vagy hogy ő tovább is megy ennél esetleg?
Egy jól működő kapcsolatban szvsz ilyen nemigen fordul elő.
Topikindító: gondolom azért indítottál topikot, hogy megnyugtasd magad, de ne felejtsd el, hogy attól, hogy itt sokan bizonygatják neked, hogy velük is előfordult, még nem biztos, hogy normális ám! :-) sőt!
További ajánlott fórumok:
- Honnan lehet tudni, hogy csak fellángolás-menekülés vagy tényleg szerelem?
- Újból fellángolás elérése...
- A szerelem mindig fellángol, akár 10 év után is...
- Másik férfi utáni vágy.....hirtelen fellángolás?
- Miből lehet tudni, hogy csak fellángolás az amit érzek, vagy valóban szerelem?
- Újra fellángolt az a vágyam, hogy legyen egy sárkányom. 🐉