Másik férfi utáni vágy.....hirtelen fellángolás? (beszélgetős fórum)
Nekem is lenne egy kérdésem ha már itt vagyok xD
Nagyon boldog párkapcsiban élek. Szerintetek egy boldog régen tartó párkapcsiba beleférne egy hármas szex azaz feldobná a kapcsinkat vagy rosszabbodna tőle? Van már vkinek ilyen tapasztalata?
sziasztok, az én sztorim kicsit érdekes. én 30 éves vagyok,most kezdtem egy cégnél melózni, 4 hete. egy olyan 27 év körüli srácnak megtetszettem. mosolyog rám,vigyorog /sajnos ez a gyengém /
a haverjával melóztam,aztán az mondta,hogy a barátja kérte az én mobilszámomat.de mondták neki, hogy én már "né" vagyok,tehát férjezett és nem tudják a telszámomat. de most mintha flörtölnénk egymással.sajna az a baj, hogy én még próbaidős vagyok, 3 hónapos a szerződésem,és nem szeretném ha ilyen ügy miatt nem hosszabbítanák meg. lehet ez már másnak is szemet szúrt.
gondolkoztam,kellene vele beszélni, hogy ,mint munkahelyi barátok maradhatnánk,de kérném őt, hogy ne csináljunk már egymásból hülyét. nekem egy 10 éves lányom van,komolyabbnak kellene lennem.de itt van a közelben és félek elvesztem a fejem. nem szoktam flörtölni. azt meg nem szeretném,ha a melóhelyem elveszne.
kérlek adjatok tanácsot!!
szia!én is így jártam másfél éve!
azóta elváltam és ezzel az illetővel vagyok azóta is4és imádom!
nekem megérte!nem bántam meg ,pedig nem volt egyszerű dolgom!válás,lakás stb...
Nincs attól természetesebb, minthogy egy egészséges nő megkívánja a neki tetsző férfit (vagy nőt:D)
ÉS FORDÍTVA:)
Ezt így találta ki a teremtő:)
Ha boldoggá tesz akár a gondolat, nincs mit megbánnod:)
Nem ment el az eszed!Csak van úgy,hogy az ember az elérhetetlenre vágyik,hiába van ott mellette az elérhető...
Lehet,hogy amilyen hirtelen jött a fellángolás,olyan hamar el is fog múlni...
Ha meg nem,akkor "fájdalom mentes",sok szerencsét hozzá!!!
További ajánlott fórumok:
- Komoly párkapcsolatom van, mégis másik férfira vágyom...
- Ti mit tennétek, ha hirtelen egyik napról a másikra utcára kerülnétek?
- Ha egy férfival összeakad a tekintetetek, de ő hirtelen másfelé néz, akkor mire gondolsz?
- Puli kutyánál mi okozhat hirtelen vakságot? Egyik napról a másikra kifehéredett a szeme közepe.
- Milyen jelei vannak a nő és férfi közötti fellángolásnak?
- Borzasztóan érzem magam. Hirtelen fellángolásból...