Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Milyen jelei vannak a nő és férfi közötti fellángolásnak? fórum

Milyen jelei vannak a nő és férfi közötti fellángolásnak? (beszélgetés)

2023. jún. 1. 09:06

Nem a fellángolás felismerésével szoktak gondok lenni, mert általában elég intenzív érzés. Inkább abból szokott probléma adódni, hogy csak az egyik fél érez így, de ennek ellenére azt hiszi, hogy a másik is viszonozza az érzéseit. Ha kölcsönös a lángolás, hamar utat tör magának a folytatás, és nincs min töprengeni.

De ha mondjuk lányregényt írnék, és be szeretném mutatni a hősnő fellángolását, akkor ilyeneket írnék, hogy hevesebben ver a szíve, remeg az ajka/keze, nem tud tisztán gondolkozni a férfi jelenlétében, bizonyos testrészeiben bizsergést érez, ha rá gondol, stb.

12. PöttyösPanka (válaszként erre: 11. - Katalincarno)
2023. jún. 1. 08:56
Sajnálhatod, mert jó érzés.
11. katalincarno (válaszként erre: 9. - Panna.33)
2023. máj. 31. 19:58

"Megőrűlsz a társaságáért, pillangók a gyomorban, ha hozzádér elolvadsz. Azonnal csókolni, nyalni-falni akarod a másikat."

Hát akkor velem van a gond mert én ilyet soha senki iránt nem éreztem.

10. 69fcad429e (válaszként erre: 9. - Panna.33)
2023. máj. 31. 19:54
Valahogy úgy :) Akkor is rá gondolsz ha nem akarsz, alig várod, hogy láthasd, addig is állandóan a fejedből kibámulva létezel és folyton azt processeled, hogy a francba lehet valaki annyira helyes mint Ő ☺️❤ *nálam kb. így működik - jelenleg is 🤭😁
2023. máj. 31. 17:57

Megőrűlsz a társaságáért, pillangók a gyomorban, ha hozzádér elolvadsz. Azonnal csókolni, nyalni-falni akarod a másikat.

És ekkor nem is ismered igazán, vagy semennyire.

8. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 31. 17:52
Erre így nem igazàn lehet válaszolni. Föleg ha nem irsz részleteket. Ird le mi volt és akkor abbol lehet tudunk rá következtetni hogy valami elindult-e vagy csak többet képzelsz a szituba.
7. Amaunet (válaszként erre: 6. - Katalincarno)
2023. máj. 31. 17:37

Tényleg.

Úgy gondolom, hogy ezek az érzéseket tini kortól, a szexualitás ébredésétől meg kell tapasztalni.

De ott vannak az ovisok. Pistike már ovisként szerelmes és küzd Ágika figyelméért.:)

(ezért regisztrálni...)

6. katalincarno (válaszként erre: 4. - Amaunet)
2023. máj. 31. 17:28

" és még nem jöttél rá, akkor nagyon későn érő lehetsz."

NAaaa.. télleg...???

én nem 18, de bőven 2x 18 vagyok és nekem (sincs) erről fogalmam se....

mondjuk engem már nem is nagyon érdekel, ennyi idősen már mit akarjak.

5. 69fcad429e (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 31. 17:22
Ezt szerintem nem a jó helyen kérdezed. Nem kioktatásból írom. Csak vannak akiknél egyből indul a beszólási reflex egy ilyen kérdéstől. Pedig semmi rosszat nem írtál.
4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. máj. 31. 14:20

Ha már elmúltál 18 éves (ez a korhatár a Hoxán - tudtommal) és még nem jöttél rá, akkor nagyon későn érő lehetsz.

Ezen nem gondolkodni kell + nagyon mély filozofikus (buta) kérdéseket feltenni, hanem érezni, megélni.

2023. máj. 31. 14:01
Ne már, hány éves vagy?
2023. máj. 31. 13:15
Minden nap indítasz egy ilyen fellángolós fórumot?
2023. máj. 31. 12:58
Mi a férfi nő közötti felángolás jelei ?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook