Feljelenthető-e az a kutyatartó, akinek a kutyája rendszeresen más kutyákra támad és szájkosár, valamint póráz nélkül van sétáltatva? (tudásbázis kérdés)
Fotózd le, és tegyél egy bejelentést a közterület felügyeletnek, a kutya tulajdonos adatairól és a sétáltatások várható idejéről, nekik ellenőrizni kellene hivatalból ez alapján...
Amúgy a rendőrség nem sokat csinál, engem pár évvel ezelőtt kutyák támadtak meg, és a 112-re kiérkező segítségnek köszönhetem, hogy megúsztam, meg a lélek jelenlétemnek. Mivel harapás nem történt, ezért nem foglalkoztak vele. De a közterületnek meg kell büntetnie- ellenőrzi az oltást is....
Póráz,nagytestű kutyánál szájkosár is kötelező,függetlenül,hogy harap-e ?
Simán fel lehet jelenteni.
Én teszek a törvényekre,ha az én szelid,ember és kutyaszerető,játékos lakótársamra (kutya )
Egy ilyen szabadon kószáló fenevad támadna minimum a gerincét törném,de a gazdája is 8 napon túl gyógyulna.Kiváncsi lennék menne e panaszkodni,vagy tartana e ilyen fenevadat.
Ha valóban rátámad más kutyára, netalántán emberre, és azt bizonyítani is tudod, fel lehet.
Sajnos ennyi. :(
Ezután ha a bíróság megítéli, vagy van sérült, el altathatja az állatorvos a kutyát, viszont ez után sem biztos, h nem lesz egy másik vad kutyája az embernek... :/
További ajánlott fórumok:
- Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása)
- A rendszeres gyermekvédelmi támogatást nyáron mikor kapjuk? Hallott már valaki róla mikor hordja a postás?
- Menstruált valaki rendszeresen terhessége alatt?
- Utolsó kilók leadása helyes étkezéssel és rendszeres sporttal
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?
- Van itt valaki, aki rendszeresen szed valamilyen Lenkei-vitamint?