Felháborítónak tartom, hogy egyesek csak akkor vesznek... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szívemből szóltál sziú testvérem ! A ragacsos-csirizes szaggatót, fakanalat , szűrőt mosogatni...
Fúj de utálom !
Sziasztok!
Esküszöm, még sosem hallottam ezt a mondást! Olyat igen (kb. 14 éves korom körül), hogy egy jól sikerült ablakpucolás után azt mondta egy nő, hogy "Lyányom, most már férjhez mehecc!"
Én itt két lehetőséget látok: vagy a fenti sztorihoz hasonló, vicces megjegyzés volt.. vaaaagy...
Ha komolyan gondolta és te ezen felháborodsz, akkor nem vagytok egymás célcsoportja. Csinálj egy 180 fokos fordulatot és futás onnan!
Megjegyzem az ember számtalan hasznos és kevésbé hasznos dolgot megtanul, amit elé sodor az élet, úgyhogy én nem aggódnék senki helyében sem, ha valamit egy adott időpontig nem tud :-)
Csak az első mondatodra reagálok. Igen, pontosan így hallottam én is. Poénból szokták mondani a férfiak. De szerintem ez már valami szakállas dolog. Nem hiszem, hogy ma ez szokás lenne.
De hogy miért lenne felháborító dolog ez, azt nem tudom.
Mondjuk nekem még soha senki nem mondott ilyet, de ha mondana sem háborodnék fel.
Erre szoktál mondani, amíg lócar van, veréb is lesz. Mondhatja bárki, ha valaki nem vevő az ilyen pasikra.
Ha viszont valakinek így is jó, az legyen az ő problémája!
Igen értően olvastam a szaggatást, de azt hiába szaggatja jól, ha bármelyik művelet meg hibádzik.
Adhatok kés tanácsot, mivel tud jól cérnametéltet vágni a konyhatündér, ha nem megfelelően gyúrja, nyújtja a tésztát. Én erre gondoltam.
Ez egy régi szólás. Azt is kérdezhették volna, hogy a kelengyéd kész-e már? Vagy a főztödet kóstolva megállapíthatják, hogy mostmár férjhez mehetsz.
Mosolyogni kell rajta.
"A vallomás: "Felháborítónak tartom, hogy egyesek csak akkor vesznek nőszámba, ha tudok nokedlit szaggatni.
Mi olyan különleges abban?"
Itt a szaggatásról volt szó, és nem a nokedli kavarásáról! A kettő nem ugyanaz a művelet!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a felháborító anyakönyveztethető nevekről?
- Ez felháborító!!
- Igazságtalan, felháborító és elkeserítő egyszerre - megszűnik a Peter Cerny Alapítvány
- Mit szólsz ehhez a cikkhez?Nem felháborító?
- Hallottál az úgynevezett randidrogokról? Félelmetes és felháborító!
- Mélységesen felháborító, hogy más személy a házunk elé rakja...