Feleségem tagadja, hogy nőkhöz is vonzódna. De észrevettem, hogy leszbi oldalakon járkál. De miért tagad? (tudásbázis)
Amint latom mult ev dec.10-en volt itt utoljara ! Elromlott a nettje , vagy eszrevette az asszony miket irkal itt :)
Szoval megvan tiltva neki a nettezes , szerintem :)
Ha , nagyon jo a hazassagod , miert foglalkozol azzal hogy , mit bameszkodik az asszony a netten ? Az emberek kivancsiak es a kivancsisagtol meg nagyon messzi van a szexualis hovatartozas !
Nagyon sok ujfasista van kint pl a netten es nezik a homokos oldalakat ! De , mint tudjuk ÖK kiakarjak irtani a homoszexualitast !
Sziasztok!
Timi!Nekem ugyanez a véleményem mint neked!
A kíváncsiság nagy úr, kedves Feccó. Ez szerintem pont olyan dolog, hogy addig nem nyilváníthatsz véleményt pl. egy zenekarról, amíg nem ismered a számait, a frontember hangját...stb. Persze, a divatos " gyors sztárságot" elítélheted, pláne, ha tehetségtelen embert sztárolnak de ha az énekes hangja jó, akkor az jó és kész, ezen nem változtat semmi, elítélheted, de attól ő nem lesz rosszabb.
Nagyon sok félénk emberről is kapásból azt hiszik,hogy homi, pedig ez korántsem biztos,hogy így is van! Beszélgess vele sokat, és ne elítélően kezdj neki a témának, mert akkor nem fog megnyílni és kitárulkozni, már ha van mit a felszínre hozni egyáltalán.
Abban nem igazán hiszek, hogy egyik pillanatról a másikra heteróból homivá válna bárki, vagy fordítva.
Egyébként pedig jobb, ha tudod, hogy a nők irtó irigyek tudnak lenni saját nembelijeikre :) Folyton összehasonlítgatják magukat a többi nővel: vajon ő szebb/ okosabb / sikeresebb, szexisebb...? Kellően odafigyelsz a feleségedre amúgy? Úgy értem: nem cikized az alakját, ha van egy kis súlyfeleslege, vagy nem mondogatsz neki olyasmiket, hogy ez vagy az a nő szép szemű / hajú/ testű...stb? Mert egy nő képes ám megnézni csak azért egy másik nő (akár félig fedetlen) alakját, hogy elmondhassa: nem is jobb nő nálam :) Nekünk, nőknek fontos az önigazolás :D
Én nő vagyok, de nekem eszembe sem jutna ilyet nézegetni....
Lehet hogy csak a barátnőt próbálja megérteni....
Ezt tényleg csak a párod tudja megmondani, de ha "csak" ez róható fel neki,nem változott meg, akkor szerintem nem kell aggódnod.
Úgy tűnik, nem szeretne erről a témáról beszélgetni, akkor szerintem hagyd az egészet.
Lehet, hogy csak a biszex barátnőt próbálja megérteni.
Ha tagad, akkor valószínű, úgy is van ahogy mondja. Inkább azon gondolkozz el, hogy miért kételkedsz a szavában.
Pedig engem nem zavarna...
....azthiszem.
Még annyi, hogy nagyon jó a házasságunk, nagyon toleránsak vagyunk egymással és öszinték vagyunk egymáshoz. Ebben a dologban viszont kényes vizekre evezünk.... Miért érdekli, két lány smacizása? (mást nem nagyon böngészik)
Köszönöm válaszotok, biztos sok segítséet kapok.
Feccó
További ajánlott fórumok:
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Megőrülök az elegáns Nőkért, de sajnos a feleségem nem így...
- A feleségem nem anyának való!
- Lányok, Asszonyok, kérem segítsenek! Feleségem 10 hetes terhes, most derült ki....
- Hogyan vegyem rá a feleségem szexuális segédeszköz használatára, és hogy kívánja a szexet?
- Szeretem, tisztelem a feleségem, mégis megcsaltam.