Felelőségvállalás - Kinek kellene kifizetni a kárt? (tudásbázis)
Szia! Most ugyan azokat hívtak ki, akik először szerelték fel?? Arról kaptál valami írásbeli tájékoztatást, hogy mire kérik tőled a 200.000 Ft-ot? Én biztos nem engednék addig semmit csinálni, amíg írás nincs arról, hogy mit végeznek és mennyiért! Biztosítót nem kérdezted, hogy esetleg az okozott kárból nem térít-e valamit? Bár a rossz szerelés lehet kizáró ok :(
Kérdezz előre ÍRÁSBAN és főleg számlát kérj, ez a fekete munka hátránya.
Kovács Krisztián Jogász
Jogi szolgáltatás
Tetszik
Üzenetküldés
6889 ember kedveli.
Üzenetküldés
KezdőlapBejegyzésekVéleményekFényképekKözösség
Névjegy
info@klaw.hu
Tipikus válaszidő: néhány órán belül
Üzenet küldése
A nevem Kovács Krisztián, ügyvédjelöltként dolgozom, bejegyzéseimben igyekszem a jogot közérthetővé, befogadhatóvá tenni.
Ezt csak most gondolod, vagy korábban is mondtad nekik?
Próbálj meg alkudni velük, de kicsi az esély, szerződés híjján.
A szerelő hibázott az tuti..
Nálunk is kivülről vertek a falba valami cuccot ami átment a falon és ugy tették fel a bojlert.
Ha van számla akkor elvileg garancia is van,ha feketén csinálták,akkor ez fizetős lesz.
Bár nem értem mi kerül ennyibe..
További ajánlott fórumok:
- Próbanapot a munkáltató köteles kifizetni, van erre törvény?
- Házunk előtt nincs járda, kb. 2 m füves terület után csak út van. Jeges utat kinek kell sózni? Ha elesik ott valaki kinek a felelősége?
- Bírósági költség mekkorára lehet egy hiteltartozás ügyében? 15 napunk lenne kifizetni egy hitelt, de nem tudom sajnos.
- Öröklés, hagyaték: van-e valami lehetőség, hogy ne kelljen olyannak (igaz papíron rokon) a tartozását kifizetni akiről azt sem tudjuk ki?
- Mikor és hogyan kell az illetéket kifizetni a vásárolt lakás után és hol?
- Szegeden hol lehet vállat röntgeneztetni fizetős klinikán? Olyan kellene, ahol nem kérnek TB kártyát!