Szegeden hol lehet vállat röntgeneztetni fizetős klinikán? Olyan kellene, ahol nem kérnek TB kártyát! (tudásbázis kérdés)
6. anettee333
2012. jan. 26. 16:05
Párom nagymamáját kellene áthozni Szabadkáról, mert ráesett a járókeretére, de ott szinte el sem látták. Azért ártani nem fog, ha itt is ránéz egy doki. Ha fizet az ember akkor legalàbb törődnek vele-jobb esetben.
5. Diana80
2012. jan. 26. 08:13
teljesen mindegy. Ha fizet ellatjak. Tuti. Altalaban soron kivul es sokkal kedvesebbek vele:(
En kulfoldon elek, tehat otthon minden vizsgalatert fizetek. A 77 eves nagymamam 2 es fel hetet vart vervetelre:( en kb 5 percet amig kitoltottek a papirokat es mindenki elott
behivtak. Egett is a kepem rendesen
4. babszibobó (válaszként erre: 3. - Anettee333)
2012. jan. 25. 21:24
Én eddig minden kórházi osztályon legyen az járó vagy fekvő ellátás, de láttam kifüggesztve a díjlistát, külön magyar állampolgárra és külön külföldire (nem volt mögötte, hogy EU)!
3. anettee333 (válaszként erre: 2. - Diana80)
2012. jan. 25. 20:33
Külföldi állampolgárról lenne szó, nem is Magyarországon lakik. Bár így visszagondolva a makói kórházban is kezelnek és műtenek román állampolgárokat, habár ők uniósak, nem tudom, hogy ez számít-e...
2. Diana80
2012. jan. 25. 20:24
Barmelyik korhazba ellatnak, megrongeneznek csak ki kell fizetned. Odamesz, elore szolsz hogy nincs tb kartyad es fizetsz.
1. anettee333
2012. jan. 25. 20:20
Szegeden hol lehet vállat röntgeneztetni fizetős klinikán? Olyan kellene, ahol nem kérnek TB kártyát!
További ajánlott fórumok:
- Van itt olyan anyuka akit röntgeneztek (amikor még nem tudta hogy terhes) és egészséges babája született?
- Szegeden a Semmelweis utcai Új Klinikán nyitott vagy zárt az MR gép?
- Tudja e valaki PONTOSAN, hogy mennyibe kerül SZTK-s orvosi beutalóval, az SZTK-ban 1 db fog röntgenezése?
- Nektek sem szokott röntgenezni a fogorvos, ha nem tudjátok melyik fogatok fáj?
- Gerinc műtétem lesz Szegeden a klinikán. Mire számítsak?
- Mikor van terhestanácsadás Szegeden a Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán?