Próbanapot a munkáltató köteles kifizetni, van erre törvény? (tudásbázis kérdés)
Ne bánd egy percig sem!
Drukkolok,eljön a Te helyed is!
Nyilván a próbanap nem legális,de létezik. Ha szeretnél dolgozni kénytelen vagy bevállalni.
Mondjuk erősen elgondolkodtam én is azon hogyan tudja bejelenteni heti vagy 2heti egyszer 4 órás elfoglaltságra. De nyilván sehogy. Sajnos a 300ft os órabér is létező dolog.
próbanap nem létezik!
hacsak te be nem vállalsz egy -két órát, hogy tudjad miről is van szó, (de ez nem legális)
300 ft órabér sem létezik, a minimálbért kell, hogy adja
erősen ajánlott, hogy nézzél mindig utána, hogy tényleg be vagy jelentve és mennyi időre (ebben a ládában megtudod)
Hát nem!
Eljön majd a Te állásod,drukkolok Neked!!
Köszi a hsz-okat kedves mindenki! :-)
Holnap vissza hív telefonon-állítólag.
Nem fogadom el az állást.
Én nem hívtam fel,arra sem méltó,h a pénzem pazaroljam rá! :P
300 ft./óra??? Van pofájuk ennyit bekínálni ??
És ráadásul nem is teljes állás :(
Ez nagyon nem jó :(
Sziasztok!
Köszi az érdeklődést! :)
Odamentem a megbeszélt időnél előbb. Kb 20nméternyi a bolt. Nagyon kosz van.Próbafülke és az öltöző,ahová a személyes cuccokat kell rakni,egyben van.
Amikor elkezdett beszélni a nő,azt mondta próbanapra jöttem.4 órában tud foglalkoztatni.Nem szabad pakolnom,csak álljak ott,mint egy szobor.Be sem lépett a leendő vevő,de rögtön le kell támadni. Hetente,vagy két hetente 1x.300 ft/óra. :P
Állítólag visszahív telefonon holnap.
Ez a szitu! :P
Szia,
Az un."próba napra" is fizetés jár. Ingyen dolgozni csak jótékonyságból szoktak az emberek..
Ami a lényeg: erre az időszakra (napra)fizetés jár, azaz amennyi időt ledolgozott a munkavállaló, azt ki kell fizetni neki. Szóval ha valóban próbanapot, vagy hetet akarna a munkáltató, kötne egy rendes munkaszerződést, próbaidővel, és akár egy nap után is elküldhetné a nem megfelelő munkavállalót....
Ki kell fizetniük az egy napra járó munkabért.Ha nem adják és tudod bizonyítani lehet jelenteni a munkaügyi felügyelőségen...( a te egy napi béred után is adózni kéne... ugyanis..)
További ajánlott fórumok:
- A munkáltató köteles visszavenni GYED után abba munkakörbe amiből elmentem?
- Mikor kell kifizetnie a munkáltatónak a jubileumi pénzt?
- A munkáltató köteles kifizetni engem próbaidő alatt is?
- A munkáltató köteles kifizetni a szabadságot GYES lejárta után? Maszek vállalkozóról van szó és a munkahely megszűnik!
- Fél hónapnál megszűnő Gyedet mikor kell kifizetni a munkáltatónak?
- A túlórát a munkáltató köteles kifizetni vagy szabadságban is kiadhatja?