A munkáltató köteles kifizetni a szabadságot GYES lejárta után? Maszek vállalkozóról van szó és a munkahely megszűnik! (tudásbázis)
Köszönöm ezt a részletes tájékoztatást,igazán kedves vagy.
Ma sajnos nem értem el őket de ezeket mindet elmondom nekik és közben utánanézek a kalkulátorral is a dolgoknak.
Fizetett szabin vagy és erre távolléti díjat kell,hogy fizessen.
Nem maradhatsz 1.-Ft nélkül!
Itt egy kalkulátor,próbáld megnézni hogy mennyi Ft lehet ami járna neked....
És ha lehet ne visszamenőlegesen szüntessék meg a munkaviszonyodat.... addig is munkaviszonyban állsz.
Ha pedig új munkahely van kilátásban, akkor soron kívül el kell készítenie a könyvelőnek a papírjaidat és még aznap ki kell,hogy fizessen!!
...de ezt te is tudod.
szab [link]
Persze már 1 hónapja nem hajlandók semmi papírt adni,mindig azt mondják,hogy elfelejtettek szólni a könyvelőnek álljon neki utána,hogy készíti a könyvelő vagy már kész de nem hozta a könyvelő.
Tegnap felhívtam és mondja a főnök,hogy reggel beszélt a könyvelővel aki mondta,hogy most szabadságon kellene legyek.
Hirtelen nem is tudtam mit mondani,de ma újra felhívom és megkérdezem most akkor hogy is van ez.
Fizetni pedig úgy néz ki eszében sincs. Megteheti mivel maszek?
1 hónapja járt le a GYES-em,mivel csak jövő hónapban megy oviba a kislányom egyenlőre 2 munkaajánlatot visszautasítottam már és 1 Ft nélkül vagyok itthon.
További ajánlott fórumok:
- Próbanapot a munkáltató köteles kifizetni, van erre törvény?
- A GYED alatt összegyűlt szabadságok hány százalékával rendelkezik a munkáltató?
- A munkáltató elküldheti a dolgozót fizetés nélküli szabadságra?
- Mennyi ideig küldhet egy munkáltató fizetés nélküli szabadságra?
- A születési anyakönyvi kivonatra mindenképpen rá kell vezetnie a munkáltatónak az apa szabadság kiadását?
- A túlórát a munkáltató köteles kifizetni vagy szabadságban is kiadhatja?