Félelem a vihartól (beszélgetés)
Akkor lehet, van összefüggés nálad a kettő között, de ez persze csak egy feltételezés.
Indulj ki abból, hogy végül is a villámlás is "csak ijesztget, zajos", akárcsak a veszekedések.
Gyerekzsivajjal hogy állsz?
Nem fogok fa alá állni az biztos:D ki se merek menni:D
Érdekes amit írsz... a hangos szótól is ideges leszek...Gyerekkoromban sok veszekedést,ordibálást hallgattam végig,azóta ha valaki kiabál ideges leszek,remeg a gyomrom stb...
Lehet erre vezethető vissza az egész?:O
Itt van a lényeg, amit le is írsz: hiába félsz!Lehetőleg ne állj fa alá villámláskor :)
Gondolj arra,hogy ennyi erővel félhetnél attól is,hogy holnap elüt a villamos, vagy más módon elhalálozol.
Hogy állsz amúgy a hangos szóval, veszekedéssel?
kellett nekem emlegetni:O:((
már dörög is az ég:O:(((
én legszívesebben elbújnék nem is tudom hova:O
az lehet:(
Szia!:)
Én is rettegek a vihartól.Minden egyes mennydörgésnél összerezzenek..Nekem anyum volt ilyen..,szerintem Tőle vettem át!:(
hm:)
Elképzelni nem tudtam eddig hogy van olyan ember aki szereti a villámokat és a vihart..Én rettenetesen félek hogy esetleg belecsap a házba vagy a fába ami itt van az udvaron..de ugyanakkor tudom hiába félek..
Szia :)
Biztosan le lehet küzdeni, úgy mint az össze fóbiát. Én személy szerint szeretem a viharokat, megbabonáznak. Szeretem azt amikor jön, tolja maga előtt az eső illatát. Gyerek koromban sokszor néztem a viharokat és a mai napig is megbámulom ha tehetem. Olyankor más a levegő, érezni a villámok erejét és illatát. És ha mindez nappal történik egy nyári zápor kíséretében, akkor az ajándék a szivárvány a végére :) Csak a szépséget kell benn nézni, és nem azt amitől valójában félünk.
gondolod hogy valami régi dologra vezethető vissza a félelmem?
Tulajdonképpen mióta az eszemet tudom félek tőle...
sziasztok..
Van más is aki ennyire retteg a vihartól mint én?
A dörgés,villámlástól rettegek de nagyon és nem tudom mért van ez:( Le lehet ezt küzdeni vajon valahogy?
További ajánlott fórumok:
- Megőrüléstől való félelem
- Szorongás - mikor a félelem uralja az életed
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Elpirulástól való félelem, eritrofóbia. Megszabadulnék tőle, de hogyan?
- Félsz a vihartól?
- A macskád fél a vihartól, villámlástól?