Fejsérülés után (beszélgetés)
5,5 hónapos volt. Véletlen baleset. A gyereket a kezembe fogtam mikor megfogta az egyik cserepes virágot mellettünk, és ahogy húzta magával, a földre rántotta, kifordult a kezemből. Szörnyű baleset volt, amiért csak én vagyok a felelős. Mentő vitt be minket, de nem volt eszmélet vesztése, csak a röntgenből derült ki a törés.
Most 3,5 éves semmi baja emiatt. Más téren viszont a veséjével volt gond. De erről a balesetről még a családból sem sokan tudnak. Nagyon fáj, hogy nem vigyáztam rá eléggé.
Hozzáteszem, hogy a gyereknek 1,5 cmes törés volt a koponyáján, és külső hematóma. Ezért tudom ennyire biztosra. De nagy baj nem lett a 3 nap alatt, belső duzzanat nem alakult ki.
Nyugi, ha valami nem lenne rendben biztosan látnád a gyereken.
Köszönöm:)
Nem szédül,nincs hányás,és jól van olyan mint előtte.
Gyerekem valamelyik nap eltanyázott az utcán.Akkorát koppant a feje,hogy még nekem is fájt!De kutya baja!Sárgán virít már a púp helye és kész!Az ő koponyájuk még nagyon rugalmas!Sok mindent elbír!
Ne parázz!Ha nem szédül és nem hányingeres,akkor kutya baja!
Sztem simán megnyugodhatsz ...ha lett volna vmi baj azt sztem észrevették volna a kórházban ... :)
Amúgy a Lányom és az Öcsém is "szenvedett hasonló balesetet", d mind a 2 normális ... - bár az Öcsémnek néha elgurul a gyógyszere ... :D LOL
Sziasztok!Kisfiam 4 éves a játszótéren 2 napja fejét homlok részen eltalálta egy fociladba.Eszméletvesztés nem volt,néha egy-egy pillanatra ámbár ugy tünt,viszont,erősen sírt.Nagyon megijedtem,azonnal felkerestük a baleseti sebészetet,rtg negatív,neurológiai tünet sem volt.Haza jöttünk ,megfigyelem azóta .Mivel ápoló vagyok tudom mire kell figyelnem,mégis iszonyú pánik ural azóta.Nincs agyrázkódásra utaló tünet azóta sem,viszont a szeme alatt kis árokszerűen minimálisan lila de nem tipikusan pápaszem hematómának tűnik!Kiváncsi volnék ti hogy vészeltétek át a sérülés utáni időszakot,és hogy marandandó sérülések nélkül gyógyultatok-e?És hogy mikor lehetek nyugodt,hogy komplikáció nélkül megúsztuk ezt?!
Előre is köszönöm és várom a hozzászólásaitokat.
Üdv:VIKI
További ajánlott fórumok:
- Baba a pocakban vetélés/missed ab után!
- Ha jár vissza adóvisszatérítés, hány nap után utalja vissza azt a NAV?
- Érettségi, pontok, továbbtanulás - gimi után
- Ébredés után mi volt az első dolog amit csináltál?
- Gyámhatóság kijön, ha 1 éves baba 3x volt fejsérüléssel kórházban, orvosnál?
- Milyen következményei illetve szövődményei lehetnek egy fejsérülésnek?