Fejfájásra valami jó praktika? (beszélgetős fórum)
Szia !
Figyelmedbe ajánlom a lifecere gyógynövényes magic roll-t
nem tabletta.egy stift amivel bekened a homlokot,öreglyukat nálam csodát tett hónapok óta nem szedtem gyógyszert.Előtte heti egy levél algopirin volt az
amivel csillapítani tudtam.Üdvözlettel Törökné Anikó
Olvasd el a 15. hsz.-t!
Annak idején anyukám is javasolta nekem, de akkor elég volt az Antineuralgica, így sosem próbáltam ki. (Neki használt.).
A Coffeinum Citricum rengeteg gyógyszer alapanyaga. Házilagos kivitelben szörnyű pocsék lehet az íze, de tuti, hogy használ. Csak gyorsan és ügyesen kell lenyelni. :)
Nekem sokáig fát a fejemm. Néha kibirhatatlanul.Orvosok halmaza vizsgált.hiába.Szedtem még a békebeli antineuralgicát is.csak idölegesen használt.Egyszer aztán valamiért káliumot kellett szedni., mig szedtem nem fájt.
Ma már kezdete is alig, ha mégis, akkor be egy kálium bogyó és nix semmi problem.Idönként csalán és körömvirág tea kúra.
Ami nekem bevált: lesötétített szoba, hideg vizes borogatás, csend, és egy tasak Spedifen 600 kicsi vízben feloldva.
Engem olyan szinten szokott elkapni a migrén, hogy hányinger, hányás, a szemem előtt vibráció, érzékeny vagyok ilyenkor a fényekre, hangokra, szagokra.
Nagyon jó még, de az ára miatt nagyon ritkán veszem meg: Migpriv Ez is por alakú és vízben kell feloldani. Szinte azonnal hat. Nekem ezt egy 3 napos nagyon alapos kivizsgálás után javasolta a fődoki. De miután semmit nem találtak, azt mondta, migrén. :)
Még nem hánytam tőle,de gyorsan kell lehúzni!:)
Aztán kíváncsi vagyok,hogy segít-e?:)
és ezt egy neurológus mondta? :o Nagyon érthet a migrénhez; én úgy tudom Qualerint már nem árulnak, ezt "helyesttesíti" az Ibustar, amely a Qualerinhez hasonlóan tartlamz No-Spat is, így szünteti meg a görcsöt; nekem ez az egyetlen bogyó, ami bevált migrén ellen, még a spec migén bogyóknál is jobb.
Én a helyedben direkt fájdalomklinikára mennék, ott megértik, hogy milyen az ha az ember bogyó bevétele nélkül okádik a fájdalomtól és napokig mozdulni sem tud, sőt utána is kell pár nap a regenerációra és hasznos tippeket adnak, hogy miket kell magadon megfigyelni, hogy nálad mi váltja ki a fájdalmat és esetleg el is tudod kerülni, vagy csökkenteni tudod a számukat.
Nekem évekkel ezelőtt volt hogy hetente 2szer is volt migrénem, ez gyakorlatilag már folyamatos fájdalmat jelentett, nagyon kedves, rendes neurológusokhoz kerültem, minden eredményem sem lett jó, de több mint egy éve nem volt migrénem, tudom mire kell odafigyelnem és így el tudom kerülni
Borsmenta,citromfű,rozmaring tea.
Levendula illóolaj párologtatni,halántékot bedörzsölni.
További ajánlott fórumok:
- Sokat fáj a gyerek feje. 9 évesnek adható fejfájásra gyógyszer, vagy mit ajánlotok?
- Ki mit szed migrénes fejfájásra, és meddig tart nála?
- Súlyfelesleg - Nektek van valami praktikátok?
- Segítetek? Aranyérre valami praktikát szeretnék, ami hatásos.
- Migrénes fejfájásra van valami jó kezelés?{Már a donalgin sem használ..}
- Menstruáció alatt jelentkező migrénes fejfájásra tud valaki valami jó pirulát?