Fehérvári óvodák. Mik a tapasztalataitok? (tudásbázis)
A Brunszvik szakmában dolgozó ismerős szerint az egyik legjobb óvoda. Úgy tudom, hogy össze fogják vonni a Tulipánossal. A többiről nem hallottam semmit.
A napsugárról mi a véleményetek? Nagyon jókat hallottam róla, de engem személyesen kevésbé győzött meg.
Ma beirattam a csimotámat.
Az egyik szemem nevet,a másik sír.
A nyílt nap nagyon tetszett neki,úgyhogy úgy gondolom a beszoktatással sem lesznek gondok.....de velem sem lesz......lejárt kicsit több,mint 3 év..... :(
Egyébként teljesen pozitív dolgokra figyeltem fel az oviban.Annyira kedves,gyermekszerető mindenki.Vidámak.....stb
Ma voltunk nyílt napon.
Minek is izgultam???A kislányom boldog volt és 1 szavam sem lehetett rá......el voltam ájulva :)
Sziasztok!
Milyen orvosi igazolás kell a beíratáshoz? A város honlapján is olvastam, de a doktornőnk nem hallott még ilyenről. Köszi szépen.
Sziasztok!
Jövő héten lesz nekünk a nyílt nap.
Nagyon izgulok.
Ugyanis fél 4-től 5-ig lesz,és az óraátállítás ritmusát azaz eltolódásához még nem sikerült alkalmazkodnunk....és ált.elmarad a du.-i alvás,vagy eltolódik....
Beiratkozás 12,13-án lesz.
Épp ma volt itt a védőnő a 3 éves tesztet kitölteni.....
Sziasztok.
Voltunk ma a Rákóczi utiban, és nagyon ajánlom mindenkinek!
Nincs a közelben, de meg szeretném magam kímélni attól, hogy valami pocsék helyre küldenek bennünket, ha már nem vették fel a körzetesbe.
Ennek nagyon örülök! Gondolom rendesen megnyugodtál.
Tudjátok pontosan mit kell vinni beiratkozásra? Orvosi igazolás, anyakönyvi kivonat, lakcím bejelentő és még?
Helló! Mondjuk még nincs babám, augusztusra várjuk az elsőt, de az Öcsém most fog ballagni a Hosszúsétatériből. Sőt a 2 Húgom is oda járt. Abszolút meg voltunk vele elégedve. gyerek centrikus nagyon az ovi, és imádtam amikor kompótot és különböző savanyúságokat csináltak saját maguknak a gyerkőcök. Öcsim ( most 7 éves ) itthon már csinált is nekünk kompótot, olyan büszke volt magára!:):) Finom is lett egyébként.
Van lehetőség néptáncra meg angolra. :) én csak ajánlani tudom.
Sziasztok!
Igaz nincs még gyerkőcöm,de a nővérkémnek van egy 5 éves fia.Ő a Szent Imre oviba jár és itt szerette meg az óvodát,annó kettő másikat is próbáltak.Előtte sok volt a sírás,de itt teljesen más minden.Nagyon figyelnek a gyerekekre,rengeteg program van és nagyon sok új dolgot tanulnak.
Jesszus ezek nem jó hírek. :((((
Nem tudsz esetleg máshova menni? A Rákóczi utiról sokat hallottam, a jövő héten megyek megnézni. Oda sok gyereket vesznek fel. Érdekel?
U.I.:A múlt héten beírtam a Google-ba a sz.fvári óvodákat,és részletesen átnéztem melyik mire összpontosít,mi a fontos nekik a nevelésben,mit biztosítanak.....stb.
Az összes ovi ki van részletezve,az önkorm.i és a többi is.
Sziasztok.
Nálunk Húsvét után lesz a nyílt nap,utánna a beiratkozás.Már nem cívódom hova irassam be a csöppömet,eldőlt,nem variálok tovább.
Sziasztok.
Hosszú cívódás után eldöntöttem hova megy a picuri oviba.Érvek,ellenérvek hada gyötört napokig,hogy mi lenne a jó.......a nagyfiamnál nem kellett ennyit gondolkodnom,nem is variáltam ennyit.Anno még a belvárosban laktunk,onnan jártunk be busszal oviba.Nála kerek perec tudtam,nála a mozgás a mérvadó,ő a Tóvárosiba járt heti nem tom' hány tesivel.Suliba is odajár,sport tagozatra.
A kiscsajomnál,mint írtam a vallási ovi is felmerült-kivédve a mai,rohanó,aggresszióval teli világ káros hatásait.......de nem oda fog járni.
Nem vagyok vallás ellenes,de mi itthon nem gyakoroljuk......körzetileg is a hosszúsétatéribe tartozunk,nem variálok,és a leendő ovónénink a felső szomszédunk lenne........őt ismerjük,és biztosabban adom oda be,így tudom kihez kerül.....
Ápr.12-13.-án lesz a beiratkozás.(remélem jól döntöttem...)
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári óvodák - Melyiket ajánljátok?
- Van valakinek tapasztalata a székesfehérvári szájsebészetről?
- Mik a tapasztalatok a székesfehérvári Szent György Kórház szülészetéről?
- Székesfehérvári óvodák - melyik van nyitva 17.30-ig?
- Székesfehérvári felnőttképző cégről van valakinek tapasztalata?