Székesfehérvári óvodák - Melyiket ajánljátok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Kisfiam a Ligetsori óvodába jár. Az elmúlt években tapasztaltam és csodálkoztam, kiakadtam és elképedtem. Szeretném mások véleményét is olvasni, olyanokét akik szintén ligetsoros szülők vagy azok voltak.
Kíváncsi lennék mások pozitív vagy negatív tapasztalatára, hogy tudjam, én problémázom e túl a dolgot.
Tegnap mi is megkaptuk a papírt hogy felvették a csibémet.Mi a Hosszúsétatéribe fogunk járni.
Eddig nagyon lelkesek vagyunk,semmi negatívat nem tapasztaltunk.
Sziasztok.
Gyöngyvirág oviba vették fel kislányomat.Tudnátok irni valamit az oviról?Milyenek az ovonök?Milyen az ovoda?Köszönöm.Szilvi
Mi is ovi választás előtt állunk (még odébb van azéret) és én is szeretnék tájékozódni. Hozzánk a Palotavárosi van legközelebb, de oda tuti nem adnám: van ott egy óvónő, akit már 2x láttam kutyasétáltatás közben, amint az udvaron üvöltve alázott egy gyereket. Kegyetlenül, módszeresen. Az egyik kislány a földön feküdt és bömbölt, de a rohadt nő nem hagyta abba, csak szidta tovább. Ha mástól hallom, el se hinném. A kislányom is látta, és sírva fakadt a jelenettől, pedig nem ijedős. És úgy gondolom, azért teheti ezt meg fényes nappal az udvaron, mert elnézik neki.
Tehát ez a hely kiesik. A Verus által felsoroltak jók lennének nekünk is, mert én a kórházban dolgozom. Légysz írjatok, ha van infótok!
Borcsika, Franc22, köszi!!!
Senki többet ... ??
Szia Verus!
Írtam Neked privát üzenetet.
Borka
Sziasztok, kedves fehérvári Anyukák!
Óvodás korú gyermekek szüleitől szeretnék segítséget kérni abban, hogy Szfváron melyik óvodát válasszam kisfiam számára.
A kórháztól nem messze lakunk, körzetileg a Köfémhez tartozunk, de én igazából valami belvárosközelibb oviban gondolkodnék. A Vízivárosi, Árpád úti, Rákóczi, Mancz óvodák kerültek szóba, de igazából egyikről sem hallottam sokat.
Kíváncsi lennék a véleményetekre a fenti óvodákról, akár pozitív, akár negatív, illetve más környékbeli oviról, ha oda jártok!
Minden vélemény érdekel, mert egyelőre elképzelésem sincs.
Köszi minden választ!
További ajánlott fórumok:
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Magánnyugdíjpénztár...ING-s vagyok, de váltani akarok. Hogy kell ezt intézni, és melyiket ajánljátok?
- Tudtok jó porszívót? Most készülök venni és érdekelne melyik márkát ajánljátok és melyiket kerüljem illetve porzsákosat vagy anélkülit?
- Agárd, Gárdony környéki strandok! Melyiket ajánljátok?
- Újpesti általános iskolákról kérnék szépen véleményeket. Melyiket ajánljátok?
- Segítsetek! Székesfehérváron ajánljatok szülész orvost!