Február 21.-étől kezdené valaki velem a 90 napost? Együtt könnyebb (beszélgetés)
Sziasztok
Úgylátom mindenki eltűnt szép lassan.
Csináljátok még a fogyókúrát? Nekem ma gyümölcs napom van, de már nagyon unom.
még én is kitartok, legalább 5 kg-ot szeretnék még fogyni, szerintem meg is lesz...
nekem ma fehérjenapom volt, chilis babot főztem, estére meg fasírt+savanyú uborka...isteni volt!
Szia.
Gratulálok az erdeményhez, én még kitartok a fogyókúra mellett nem akrom feladni, főleg,hogy mindenki azt mondja sokat fogytam már. Ma keményítő napom volt, karfiolos rizs volt a menü.
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok!
Három hét -3.8 kg! Nagyon örülök neki, a párom is észrevette már, látható! Pedig volt egyszer kétszer hogy bűnöztem...Kitartást mindenkinek, úgy látom elkél, nyárig mindenki szép és karcsú lesz!:-)
Sziasztok!
Ma sajnos abba kell hagynom a diétát, mert tengetek erőt vesz el tőlem és nem tudok eleget készülni az érettségire :( Viszont több mindent betartok belőle, hogy egy picit fogyjak: reggelire csak gyümi, naponta 1x szénhidrát, 6 után nem eszek és kb 1500 kalóriát szeretnék fogyasztani. Persze a sportról nem mondok le :)
Sziasztok!
Kiszámoltam és ma olyan 1300-1400 kalóriát fogyasztottam (fehérje nap). Ledolgozni sajnos nem nagyon tudtam, csak pár perc hulahoppra meg pici hasizomra volt erőm. Ettől függetlenül azért nem gond, ha ennyit fogyasztottam igaz? Mindenhol azt írják, hogy 1000-1200 kcal az ideális...Én meg a nagy problémáim:D
Sziasztok.
Nekem ma keményítő napom van, sütöttem a sütőben krumplit hagymával, egész jó íze lett,ezt eszem majd vacsira is.
További szép napot mindenkinek, itt hol az eső esik, hol pedig a nap süt , nem bírja eldönteni mi legyen.
Sziasztok!
Én is keményítő napon ettem zöldséges rizst tegnap, nagyon finomra sikeredett.:-)
Ma szénhidrát, dolgozom, így abból kellett választanom ami van, túróstészta, este viszont somlóigaluska:-)Két hét alatt -3kg:-)
Mindenkinek szép napsütéses napot!
Szia.
Én azt olvastam a rizs inkább keményítő mint szénhidrát és én keményítő napon ettem, de amúgy tényleg igaz, hogy a két középső nap lényegében ugyanaz, tehát majdnem mindegy, hogy az ember mikor eszi a rizst.
Szép napot mindenkinek!
Josie, a rizs inkább szénhidrát, az a kis kukorica pedig ami benne volt nem eget rengető :)
Egyébként sokan úgy csinálják, hogy 3 napos periódust vesznek (protein, keményítő-szénhidrát, gyümölcs), mert a két középső nap lényegében ugyanaz.
Nem lehet, hogy izmot képzel a sok sporttal? Lehet hogy fogysz, de az azért nehezebb mint a zsír..
Jobbulást kívánok neked és babádnak :)
A kukoricás rizs nem keményítő napra való?
Én holnapután gyümizek, de együtt érzek veled, tudom milyen rossz :D:S
Mizujs csajok?
Bocs hogy így eltűntem, de ha nem is írtam, olvasgattalak Titeket.
Nálunk közbejött egy betegség, mely babót több mint egy hétre "kivonta a forgalomból" most pedig én nyűglődöm már majd 2 hete, szóval a diéta is hol megy, hol nem megy.
És sajnos utóbbi a több :S
Ami viszont jó, hogy az eddigi mínuszok nem jöttek vissza, sőt, újabba követték, így már egy hete nyolcassal kezdek :DD
Ma szénhidrátnapot tartottam, napközben inkább csak gyümölcsön éltem, a vacsi viszont kukoricás rizs volt rántott karfiollal.
Holnap gyümizek, legalábbis remélem hogy ez maximálisan össze fog jönni :)
Hogy álltok?
Szia!
Köszönöm, Budaörsön lakom így az egy kicsit nehézkes lenne...de majd itt megnézem valamelyik játéknagykerbe,remélem lesz fa is.
Egy kicsit eltűntem de megy a diéta, lassan azt veszem észre én is hogy estére gyakorlatilag már nem is vagyok éhes...
Heti egyszer mérem magam, hétfőn, de tegnap kihagytam, mert megvárom míg elmúlik...:-(
ma gyüminap:-(((((((
Sziasztok.
Szénhidrát napom volt ma, ebédre makaróni tészta milánói szósszal, vacsira kakaós csiga lesz, hamarosan.Holnap pedig jöhet a gyümi nap,már megint.
Szia Szmirma :)
Egyszer-egyszer biztos, hogy nem baj, ha kihagyod, hiszen kevesebbet ettél, ergo jobban fogsz :) bár rendszert lehet,hogy nem kéne csinálni belőle, mert a múltkor én is úgy feküdtem le, hogy nem vacsiztam aztán nem tudtam elaludni a korgó gyomromtól :D:D:D
Szia :)
Igazából itthon találtam, ez is műanyag, de nekem teljesen megfelel. Egyébként a múltkor láttam egy játékáruházban fából készültet, egyesek szerint az a legjobb és nem is volt drága. Sajnos címet nem tudok mondani, mert pécsi vagyok, de ha esetleg Te is az vagy, akkor Pinokkió áruház és Régió :)
Sziasztok .
Ha nem eszem meg a vacsorát az gond? Tegnap hat után jöttünk be és mivel ilyenkor már nem szoktam enni így kihagytam a vacsit, persze ha éhes lettem volna biztos megeszem még így is, de nem is voltam éhes meg nem is igazán kívántam a zöldségeket. De gondolom azért nem jelent olyan nagy bajt.
Sziasztok!
Grat mindenkinek a sikeres mínusz kilókért!Kicsit eltűntem, de egy hét alatt 2 kg ment le!:-)
josie,hol lehet jó hullahopp karikát venni? Én is szívesen elkezdeném.. Az a baj hogy amiket láttam azok műanyagok voltak, szerintem az semmit nem ér...
Sziasztok!
Ma rossz kedvem van :( németből csináltam még decemberben egy "speciális" nyelvvizsgát, amely négy részből áll (hallott szöveg értése, olvasott szöveg értése, esszé írás és szóbeli )Most jött meg az eredmény, mert ezeket Németországba küldik ki és ott javítják. Úgy van, hogy felsőfokot kapsz,ha a négyből négy 60 % és szintén felső ha az egyik csak 30 %, de a többi 60. Na nekem két 60 fölötti és kettő 30 fölötti...sikerült a középfokú, de a felsőfoknak jobban örültem volna :( még jó, hogy pont szénhidrát napon derült ki, így nem kellett bűnöznöm :D
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Van aki szeptember 2.-án kezdené velem a 90 napost?
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb