Facebookon a törölt felhasználó után megmaradnak az üzenetek? (tudásbázis)
9. MÁRIA DOBOS (válaszként erre: 1. - Alnisa)
ma 14:24
Szia! Először is részvétem. Nekem sajnos egy kedves ismerősöm meghalt, akit töröltek a fészbukról. Mi több messenger üzenetet is váltottunk. Most néztem meg, hogy az üzeneteink nem törlődtek, de úgy találtam meg, hogy a neve helyett azt írta a gép, hogy FÉSZBUK felhasználó.
8. Alnisa (válaszként erre: 6. - Sütikee)
ma 14:11
Másoknál nem látszódnak már a régi profilod az üzenetei?
7. srcrss
ma 14:09
Nem.
6. Sütikee
ma 13:43
Igen! Minden törlődik! Én nemrég csináltam új profilt, a régit töröltem, minden üzenet elveszett.
5. funnygirl (válaszként erre: 4. - Cukormókus*)
ma 13:24
Igen, én is így tudom
4. Cukormókus*
ma 13:21
Szerintem nem törlődnek, csak a név helyén “Törölt felhasználó” fog szerepelni.
Egyébként tudsz másolatot készíteni a beszélgetésekről, így el lehet menteni és biztosan megmaradnak.
3. Ancsika4
ma 13:18
Szia!Sajnos törlődik!Őszinte részvétem!
2. funnygirl (válaszként erre: 1. - Alnisa)
ma 12:42
Szia, részvétem.Nem fog törlődni én úgy tudom.
1. Alnisa
ma 12:34
Pár hónapja meghaltak a szüleim és beszéltük a tesóimmal, hogy törölnünk kellene a Fb profiljaikat. Viszont nem szeretnénk, ha a messenger beszélgetések elvesznének. Ha törlődik egy felhasználó, akkor az üzenetek is törlődnek?
További ajánlott fórumok:
- A gonosz felhasználó...ti is találkoztatok ilyenekkel?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Van alföldi felhasználó közöttünk?
- Mik azok a bevált pózok, technikák ötletek, tippek amiket felhasználva ki lehet elégíteni egy nőt!(akár többszöris)
- Ha valaki törli magát a wiw-ről, a levelei törlődnek, v. megmaradnak, csak feladó neve lesz megszűnt felhasználó?