Egy irányba átlátható függöny - van ilyen? (tudásbázis)
Köszi szépen, így már el tudok indulni.
Azt láttam, hogy fényáteresztő függöny, de azt hittem, ezt a sima függönyre értik.
Ezeket gyakran napellenző függönyöknek vagy one-way függönyöknek nevezik.
IKEA – Az IKEA kínálatában is találhatsz különböző fényáteresztő és sötétítő függönyöket, amelyek megfelelőek lehetnek a célra.
A JYSK is kínál különböző típusú függönyöket, köztük olyanokat, amelyek biztosítják a magánélet védelmét, miközben átengedik a fényt.
Önline áruházak pl., mint az Emag, Alza vagy Leroy Merlin.
Nem hallottam még. Ettől még lehet, hogy létezik.
Szerintem tudod a megoldást, magad is irtad. Van ablakfólia, ami kívülről olyan, mintha tükörbe nézne az ember. Belülről meg sinn kilátsz. A függöny igy lehet olyan, amilyet csak szeretnél, sőt, nem is kell, úgysem látnak be.
Sziasztok. A csak az egyik oldalán átlátszó üvegről jutott eszembe, vajon létezik-e ilyen függönyben is. Próbáltam rákeresni a neten, de nem tudom, milyen kulcsszavakkal kellene keresnem. Tud valaki segíteni? Hallott valaki ilyen függönyről?
Elég forgalmas utcára néz az ablakom, és örülnék, ha nem kellene folyamatosan behúzva tartanom a sötétítő függönyt ahhoz, hogy ne lássanak be.
Előre is köszönöm a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyakran szoktatok függönyt mosni?
- Barack színű falhoz milyen sötétítő függöny menne?
- Milyen irányba változik a mai tanítás Ti nem érzitek mintha hanyatlana, a megszerzett tudás?
- Van jelentősége, ha a férfi ilyen irányba változik?
- Milyen kerítést ajánlatok virágoskert elkerítésére kutya miatt?(olcsó és jól átlátható legyen)
- Nem szeretem a fórumokat. Szerintem nem elég átlátható és...