Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Egy irányba átlátható függöny - van ilyen? fórum

Egy irányba átlátható függöny - van ilyen? (tudásbázis)

10. loch ness (válaszként erre: 6. - Fülemüledal)
tegnap 19:22
Szerintem erre a fehér függöny csak korlátozottan alkalmas. Az enyémen belátni kívülről, megnéztem. A csipkefüggöny amúgy sem véd belátás ellen, ha valaki nagyon megpróbál beleskelődni. Nem mintha bármi botrányosat csinálnék, de a magánéletem nem tartozik a járókelőkre.
9. loch ness (válaszként erre: 4. - Enissa)
tegnap 19:20

Köszi szépen, így már el tudok indulni.

Azt láttam, hogy fényáteresztő függöny, de azt hittem, ezt a sima függönyre értik.

8. loch ness (válaszként erre: 2. - Secret8)
tegnap 19:19
Én üvegről írtam, üvegfóliáról még nem hallottam. De köszi az ötletet.
7. fülemüledal (válaszként erre: 4. - Enissa)
tegnap 13:40
Ehhez ait használtál? Tök úgy hangzik.
tegnap 13:38
Egy sima függöny tudja ezt napközben. Este meg elhúzod a sötétítőt.
5. Enissa (válaszként erre: 2. - Secret8)
tegnap 13:10
Amit említesz, azzal az a gond, ha a lakásban felkapcsolják a világítást, belátnak. Nappal jó, de sötétedés után belátni.
4. Enissa (válaszként erre: 1. - Loch ness)
tegnap 13:08

Ezeket gyakran napellenző függönyöknek vagy one-way függönyöknek nevezik.

IKEA – Az IKEA kínálatában is találhatsz különböző fényáteresztő és sötétítő függönyöket, amelyek megfelelőek lehetnek a célra.

A JYSK is kínál különböző típusú függönyöket, köztük olyanokat, amelyek biztosítják a magánélet védelmét, miközben átengedik a fényt.

Önline áruházak pl., mint az Emag, Alza vagy Leroy Merlin.

3. 55Judit (válaszként erre: 1. - Loch ness)
tegnap 13:02
Az én függönyömön nappal nem lehet belátni.
tegnap 12:58

Nem hallottam még. Ettől még lehet, hogy létezik.

Szerintem tudod a megoldást, magad is irtad. Van ablakfólia, ami kívülről olyan, mintha tükörbe nézne az ember. Belülről meg sinn kilátsz. A függöny igy lehet olyan, amilyet csak szeretnél, sőt, nem is kell, úgysem látnak be.

tegnap 11:57

Sziasztok. A csak az egyik oldalán átlátszó üvegről jutott eszembe, vajon létezik-e ilyen függönyben is. Próbáltam rákeresni a neten, de nem tudom, milyen kulcsszavakkal kellene keresnem. Tud valaki segíteni? Hallott valaki ilyen függönyről?

Elég forgalmas utcára néz az ablakom, és örülnék, ha nem kellene folyamatosan behúzva tartanom a sötétítő függönyt ahhoz, hogy ne lássanak be.

Előre is köszönöm a válaszokat!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook