Fázós fasírt recept
A Fázós fasírt hozzávalói:50 dkg pulykahús,
2 fej hagyma (ha lehet fehér),
pirospaprika,
só,
fehérbors,
majoranna,
oregano,
bacon szalonna,
sütéshez olaj.
A Fázós fasírt elkészítési módja:
A pulykahúst ledaráljuk, a hagymát lereszeljük, és az ízesítõkkel összegyúrjuk. Apró pogácsa formákat gyúrunk belõle, és a csíkokra vágott szalonnával betekerjük. Fogpiszkálóval a szalonnacsíkokat összetûzzük, hogy sütéskor egybe maradjanak. Ezután a szalonnával betekert húspogácsákat forró olajban kisütjük,hogy a szalonna piros és ropogós legyen. Salátával vagy friss kenyérrel fantasztikusan finom.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. jan. 25. 16:34
A fázós fasírt elkészítési módja és hozzávalói.