Csirkemellel töltött sült alma recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Csirkemellel töltött sült alma hozzávalói:
50 dkg csirkemell,
6 db nagy piros alma,
só,
bors,
olívaolaj.
A besamelhez:
2 evőkanál vaj,
liszt,
1 dl tej.
A Csirkemellel töltött sült alma elkészítési módja:
A csirkemellett apró kockákra vágom, olívaolajon pirosra sütöm sóval és borssal. Egy másik lábasban besamelt készítek: 2 kanál vajat felolvasztok, liszttel besűrítem, 1 dl tejjel felforralom (folyamatosan kavard, nehogy csomós legyen). Ha ez kész, összeöntöm a hússal. A szép nagy almákat megmosom, közepét kivájom, beletöltöm a húst, és forró sütőben 15-20 percig sütöm.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2008. jan. 23. 11:10
A csirkemellel töltött sült alma elkészítési módja és hozzávalói.