Fáradékonyság (beszélgetés)
Nem kell feltétlen a legrosszabra gondolni.
Én is így voltam sokáig.Aztán elkezdtem gyógyteákat inni,a zöldteával kezdtem.2 hét után teljesen elmunlt az addig állandó fáradság.
szerintem menj el és nézesd meg hogy nincs e vashiányod, mert ez okoz fáradságot
mindenképpen menj el
én is így voltam mint te és kiderült hogy egy icipici vas sincs a szervezetemből, azóta jól vagyok kibirom nagyon sokáig
Nagyon rossz ötlet lenne megvenni azt a szert, amit itt a legtöbben ajánlanak,aztán kísérletezni, míg késő nem lesz.
Egy jó orvost vagy természetgyógyászt kellene megkeresned. Persze addig is lehet erről cseverészni itt, de ahhoz többet kellene írnod magadról és az állapotodról, hogy egy erre lézengő hozzáértő érdemben hozzá tudjon szólni.
Szia!
Nekem múlt tavasszal volt ilyen.Állandóan tudtam volna aludni,hiába aludtam 10órát is akár,utána is csak vonszoltam magam,stb...egy teljes vérkép sokat segíthet.Nekem kiderült,hogy kevés a vasam,elkezdtem szedni és valóban segített,de még mindig nem volt az igazi.Aztán elkezdtem mellé szedni a Q10-et(ebben nem nagyon hittem,de sokan ajánlották nekem pont itt a hoxán)és valóban kb 1hét után már éreztem a változást!
Sziasztok!
Tippeket szeretnék mert állandoan fáradt vagyok azaz este nem tudok 8 óránál tovább ébren lenni.Nem akarom hogy a házaságom tönkre menjen emiatt.Lefektetem a fiamat és elalszok vele.:(valami tippet szeretnék hogy hogy tudnék ébren maradni.
További ajánlott fórumok:
- Aluszékonyság, fáradékonyság.Van rá vitamin?
- Túlzott fáradékonyság! Szellem? Segítség!
- Tud valaki valami jó vitaminkészítményt, vagy bármi mást fáradékonyságra?
- 7 éves kisfiam étvágytalan, fáradékony mit ajánlasz neki?
- Más is fáradékony/aluszékony ma?
- Milyen multivitamint ajánlotok fáradékonyság, kialvatlanság és idegesség esetén?