Fájó szakítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fájó szakítás
szia!
igen :)
kibékültünk
de félek, most olyan óvatos vagyok, nem tudom, meddig tart a boldogság
elhívott moziba, utána beszélgettünk egy kávézóban, és utána pedig "kibékültünk" ;-)
mi a helyzet?
javul a dolog? beszéltetek...?
mandella, kitartás...azért ha jelentkezik lehet tisztáznod kéne vele a tegnap megvilágosult dolgokat talán...csaktipp...
most rohanka, minden jót
van itt valaki?
ma reggel még csak az első nap ment le abból a háromból, ami a cikkben van, de nekem már nagyon hiányzik
többször közel álltam hozzá, hogy átlépem a vonalat, és felhívom, aztán mégsem tettem. nem akarok még jobban megalázkodni.
keressen ő. még van rá két napja...
semmi gond, persze, menj csak
és köszönöm!
sajnos nem emlékszem :(
de már mindegy is
igazából azt szeretném ezek után már csak hallani tőle, hogy "szeretlek"
másra nem vagyok kíváncsi, még egy "hiányzol"-ra sem!
ne haragudj, felébredt a tökimakim :) mennem kell, kicsit nyűgös :P
midnen jót addig is
hát.. pár hete igaz, hogy volt néhány alkalom, amikor én nem mentem el, ezt őszintén el is mondtam neki, de a kb. negyedik ilyennél azt mondta utána, hogy "biztos velem van a gond"
hm, most, hogy belegondolok, már akkor is lehet, ennek volt az előszele, basszus :(
hát mondjuk gondolom, értett a szóból - vagy ugyebár lehet, csak erre várt, már várta, hogy mikor pakolhat? nem tudom
köszi, hogy segítesz kicsit feldolgozni, édesmandula
rendes tőled
reggel úgy volt, hogy kérdeztem, kér-e kávét, mondta, hogy nem
oké
aztán elment pisilni, kicsit visszafeküdt még, rám se nézett, rá se néztem, vágni lehetett volna a feszültséget
aztán megszólalt (meglehetősen gúnyosan): "na mit gondolsz? jót beszélgettünk tegnap? úgyis hiányoltad, hogy nem beszélgetünk..."
erre én: aha
és ő nem sokkal ezután fölkelt, és közben azt mondta, na, elkezdek készülődni. és ment be a fürdőbe, hűtőbe, szekrénybe, és pakolt. láttam rajta a dühöt, a keserűséget
és aztán amikor elkészült, annyit mondottt, szia, és elment
igazából ez mindegyik általam eddig megismert férfineműre vonatkozik :) nem tudom ,ez valami tulajdonságuk, kikupálható, de nem teljesen sajnos...
de ha te izé vagy, akkor ő sem piskóta ha azonnal pakolni kezdett
ó, igen, ezt mondta is, amikor kérdőre vontam, hogy "nem akart megbántani", és hogy bezzeg én milyen izé vagyok, hogy rögtön legyávázom...
merthogy közöltem vele, hogy gyáva! (amiért nekem kellett belőle kiszednem, és nem mert elém állni, de még a szemembe se nézni!)
azt hiszem az nem jó...
azóta semmi? mondtad neki, hogy pakoljon össze, vagy magától szedte?
nem, semmit nem beszéltünk meg
dühös voltam, és gondolom, ő is, nem tudom
haraggal, mérgesen váltunk el
gondolom, azért nem kezdeményez, mert nem kíván
nem mondtam én neki semmit
annyira jó volt vele a szex 2 évig, mindig tudtuk, mit akar a másik - jó volt
igen, lehet, hogy depis, házat akar(na) építeni... azt tervezgeti, és rengeteget dolgozik a melóhelyén... vállalkozó
de figyi: sajnos ha vmi ilyesmi a probléma, akkor nem azt mondja, hogy "nem kívánlak", hanem akkor beszélgetünk esetleg a felemrülő problémáról
nem csodálom...ez sosem jó érzés...
nem mondta miért nem kezdeményez? mondtad neki, hogy esetleg jól esne ha ő esne neked?
menni ment neki, azzal nem volt baj
csak ő nem kezdeményezett
a tegnap volt az utsó csepp a pohárban, elkezdtem simizni, de egyszer csak betakarta magát, jelezvén, hogy "állj, ne tovább". barmi szarul esett.