Fájdalmas orgazmus (beszélgetős fórum)
sok téma csillagos nekem. visszanéztem oldalakat. nem folyamatosan mindent. 5 oldalanként kb. azt végig. abból is csak párra...
így akadtam erre is. 2 éve nem írtunk ide...
:D Tényleg!
Reméljük.
Igen.
6 hétig tartózkodni kell a házasélettől. Akár milyen habzó szájjal háborogsz, így van.
A vetéléssel, legyen az természetes vagy művi, a méhfalról a nyálkahártya erőszakosan válik le, nem mint a menstruáció előtt, fokozatos hormonális folyamattal.
Nyers felület lesz a méhfal, én hagynám legalább az első menstruációig gyógyulni.
Empátia is kell, nem csak szaktudás.
Küret után is 6 hétig nem szabadott házaséletet élni...
Ősidők óta ezt mondják a dokik.
Ugyanmár!
És akkor 27 évig hülyeséget beszélt. Akit mellettem műtöttek csajt annak a doktornője 3 hetet mondott. Biztos az is hazudott.
Tud valaki érdemleges választ is adni?
Novemberben!
Nem újkeletű a dolog!
Szia. Mikor volt a műtéted?
Ha még nem olyan régen, akkor simán el tudom képzelni, hogy annak a következménye. Azért egy ilyen beavatkozás és terhesség - sajnálom, ami történt! - után még hetekig nagyon érzékeny a méh.
Nekem nem ilyen volt, de veszítettem el már pár hetes babát (nem volt szükség műtéte), de utána még 2-3 hónapig rettenetes volt, amikor megjött.
Nem tudom egyáltalán jó helyre írok...?!
Volt egy missed ab műtétem (8hetesen meghalt az embrió)
Kontroll uh-n a műtét után 2 héttel az orvosom mindent rendben talált. Engedélyezte a házaséletet.
De sajnos akkor jött a baj: maga az együttlét nem fáj de az orgazmus rettenetes. Sose gondoltam volna hogy orgazmusról egyszer ezt fogom írni...:/ szóval teljesen begörcsölök. Bal oldalt szúr is. Majd ahogy jött el is múlik.
Dokinál voltam vele azt mondta az ég világon semmi bajt nem lát! Szépen összehúzódott a méhem, tiszta, nincs benne felgyűlve folyadék. Cisztám, miómám nincs. Egy kisebb fertőzést lát abból hogy bővebb a folyásom arra kaptam kúpot de ennyi.
De akkor mi lehet ez??
Félek lassan szexelni...
Valakinek volt már hasonló baja? Mi lett a vége?
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Ha nem helyes, fájdalmas dologra hívtátok fel a figyelmet, milyen reakciókat kaptatok?
- Mennyire fájdalmas a szülés?
- Tudtátok, hogy a depresszió fájdalmas?
- Tényleg könnyebb a második szülés, de ugyanakkor fájdalmasabb is?
- Mindig ilyen fájdalmas lesz az évforduló? Ti hogyan élitek meg azt a napot, amelyiken elveszítettétek a szeretteiteket?