Fahéjas zsemlefelfújt recept
A Fahéjas zsemlefelfújt hozzávalói:1 l tej
4 db tojás
10 dkg mazsola
cukor ízlés szerint
fahéj
2 zacskó vaníliás cukor
10 zsemle
zsemlemorzsa
vaj
A Fahéjas zsemlefelfújt elkészítési módja:
A tejbe belekeverjük a tojásokat a megmosott mazsolát és a kétféle cukrot valamint a fahéjat,beletördeljük a zsemléket,éa hagyjuk ,hogy felszívja a tejet. Vajazott,morzsázott tepsibe öntjük,elsimítjuk,és forró sütőben megsütjük.
Tálaláskor tehetünk a tetejére lekvárt ,vagy csokiöntetet.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2015. márc. 17. 22:58
A fahéjas zsemlefelfújt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.