Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Fahéjas zsemlefelfújt recept

Fahéjas zsemlefelfújt recept

A Fahéjas zsemlefelfújt hozzávalói:
1 l tej
4 db tojás
10 dkg mazsola
cukor ízlés szerint
fahéj
2 zacskó vaníliás cukor
10 zsemle
zsemlemorzsa
vaj


A Fahéjas zsemlefelfújt elkészítési módja:
A tejbe belekeverjük a tojásokat a megmosott mazsolát és a kétféle cukrot valamint a fahéjat,beletördeljük a zsemléket,éa hagyjuk ,hogy felszívja a tejet. Vajazott,morzsázott tepsibe öntjük,elsimítjuk,és forró sütőben megsütjük.

Tálaláskor tehetünk a tetejére lekvárt ,vagy csokiöntetet.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A fahéjas zsemlefelfújt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook