Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Facebook dolgok fórum

Facebook dolgok (beszélgetés)

8. andi6020 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:29
Ne zaklasd
7. Sz123 (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:24
Azt látod. Ha üres karika, akkor ott kering valahol az üzenet az éterben. Ha telivé válik, megkapta.
Egy-2 tahót már letiltottam én is, párat kiosztottam. Néhány ember pedig engem osztott ki vagy tiltott le. Nagyon ritkán teszek kivételt hogy feloldjam, de ha mégis megteszem akkor se ugrok a nyakába egyből, de azért válaszolnék ha írna. Mondjuk ismerőst még nem tiltottam le, lehet hogy ott másképp működik. Egyébként van ott egy szabályrendszer, ilyen esetekre is, de nem tudom fejből.
5. srcrss (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
ma 18:28
Vagy elolvassa, majd beállítja, hogy ne lásd, hogy elolvasta. Vagy letiltotta az üzenetküldést.
szerintem ha csak torolt akkor latja az uzeneteidet csak nem erdekli
Akkor az üzeneteim sem jönnek be neki messengeren ?
2. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:42
Elutasította a jelölést, és úgy emlékszem, be lehet állítani, hogy ne jelölhesd többé.

Valakit újra akartam jelôlni ,akit azelōtt én töröltem le a facebook ismerőseim közül.

Nemrég újra jelöltem ,aztán eltünt a jelölés.

Most azt mutatja ,hogy csak üzenet küldhető és láttom messengeren mikor elérhető ,az üzenetnél azt írja kézbesítve de semmi.Most akkor letiltott?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook