Facebookon letiltani csak ismerőst lehet, vagy azt is, aki nem ismerősöm? (beszélgetés)
Köszi az infót!
Az jó, hogy magyar változat nincs! :(
Azért mondom, nehogy megsértődj idő előtt, mert én is így jártam, és ráadásul egy folyamatos levelezés kellős közepén, amikor örültünk, hogy egymásra találtunk! Tehát szó sincs arról, hogy a másik megsértődött volna. Azóta elkértem a telefonszámát, és meg is adta.
Vigyázzatok a személyes kapcsolatokra, nehogy valami rendszerhiba miatt menjenek tönkre!
Azért a letiltásokat fenntartásokkal kezeld! Én az egyik barátnőmmel folyamatos levelezésben voltam, majd hirtelen eltűnt a képből. Nem tudtam már neki válaszolni sem. Nem tiltottam le, ő sem engem. A lányával vettem fel a kapcsolatot, azóta is fenn van a barátnőm, ő sem lát engem. Egyikünk sem érti, mi történt.
Szerintetek van ott valahol rendszergazda?
..szóval mielőtt valamelyik családtagra megsértődsz, előtte érdeklődj, nem a rendszer "tréfálkozik" veletek is!
ha értelmezni szeretném,akkor egyértelmüen csak a már meglévő ismerőst tilthatod le.de igy is logikus,hisz aki nem ismerősőd,azelöl letilthatod magadat ugy hogy csak ismerőseid lathatjak az adatlapodat.a neveden kivul mast nem latnak ekkor.fel meg nem veszed.ugyhogy enny.
itt a mondat amit ertelmeztem.
Ha letiltasz valakit, akkor az a személy nem lesz tovább ismerősöd a Facebookon, és nem léphet kapcsolatba veled
a tovabbon van ugyebar a hangsuly.!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy csak az lássa a képem aki az ismerősöm?
- Letiltott a Facebookon. Hogyan tudom én is letiltani őt?
- Hogyan lehet Facebookon letiltani, hogy a chat-en egy illető ne lássa, hogy fent vagyok?
- A facebookon a fényképemmel van fent egy post amit nem én írtam, hogy lehet letiltani?
- Véletlenül elállítottam Facebookon, hogy ne lehessen látni, hogy éppen ki lett az ismerősöm.Hogy állítsam vissza, hogy lehessen látni?
- Hogyan tudom Facebookon letiltani a megjelöléseket?