Facebookon az üzenetek mindkét félnél eltűnnek, ha az egyik fél törli azokat? (tudásbázis)
megváltoztattam, de nagyon bosszant a dolog
akkor valaki tudja a jelszavad és törölte. Másképp nem lehet. Változtasd meg mindenképp.
telefonon nem szoktam használni
nem, az ország két végén vagyunk nem láthatja az enyémet
Igen, a gép alapból menti a jelszavakat. De ott lehet törölni is
Eszközök-Beállítások-Biztonság-Jelszavak-Mentett jelszavak
Szerintem mindenképp cserélj jelszót, a telón is alapból fel lehet menni facebookra, és ott nem kér jelszó.
telefon? elvileg ha van a telódon facebook alkalmazás, az automatikusan belép Nem jutott valakinek a kezébe a telód?
mert a te üzeneteidet csak a te fiókodban lehet törölni.
Ez durva . De így van . Esetleg nem közös gépen néztétek a facebookot ? Vagy más gépén? Mert az is lehet hogy elmentette a gép az email címed és a jelszavad. Sajnos van ilyen beállítás a gépeken . Felmész valakinÉl a gépre az ő gépe ment téged és bármikor a fiókodba van. Változtass jelszót.
A férjed nem tudta a jelszavadat?
Akkor valszeg valaki feltörte az oldalad
Szerintem cserélj jelszót
de hogy tudta kitörölni más profiljából?
nem én töröltem, nálam törlődött
Hello, Juca78-nak igaza van, tuti igy van... nálad is kitörölték. :(
Ha te kitörölted a beszélgetést, az csak nálad törlődik, akivel beszélgettél, nála nem
A privát üzeneteid nem törlődhetnek! Max ha üzenőfalon kitettél valamit anno a férjednek, vagy ő neked, azokat törölheti!
Elvenni nem lehet, csak ha menni akar....
hát igen kiment külföldre, hogy jobban éljünk...
Ez a gáz 3 gyerekes apát elvenni a családjától.
De biztos,hogy tőle is elveszik egy idő után
majd hiányzik a család de lehet nem lesz már
vissza út.
az tulajdonképpen tök mindegy, hogy ki törölte. Nekem az a kérdésem, hogy ha ő törli a saját oldaláról, akkor az enyémről miért tűnik el? Mert azt olvastam, ha a sajátomról törlöm,akkor a másikén még ott van.
És mi van ha a férjed törölte az üzeneteket??
Nem tartozik senkire, de azért mert még mindig a férjem és van közös 3 gyermekünk és tartjuk a kapcsolatot.
baromi egyszerű... mindenki megváltoztatja jelszót(facén+e-mailnál) és ennyi!
....és ha már új nője van ...te még vele vagy?????
sorry semmi közöm hozzá de gáz!
Na sziasztok megyek fánkot sütni :)
Most akkor a te párod, vagy az új nőé?? Mert akkor te már csak ex vagy és ő is neked....
hmmm, lehet, h tudja a te jelszavadat is?
A páromnak új nője van és bemegy az ő jelszavával és csekkolja amit mi levelezünk. Tegnap észrevettem, hogy kitörődött az összes privát üzenetünk. Szerintetek hogy tudta ezt megcsinálni? Mert én azt olvastam, ha ő ott törli, attól az enyém nem törlődik.
Facebook-osok segítsetek légyszi
További ajánlott fórumok: