Facebook profilkép megváltoztatása hogyan? (tudásbázis)
de jóó köszönöm szépen már sikerült is! Milyen egyszerű volt rá nem jöttem volna :))
Köszi mindenkinek!!!
ja bocsi írtad,hogy a meglévő közűl szeretnél profilképet:)
Próbáld meg úgy ,hogy jobbegérrel bemásolod a feltenni kívánt képet a számítógépedre,és utána azt teszed ki profilnak.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Hogy tudom megváltoztatni a profilképemet? Régen volt egy olyan opció, hogy megjelent az össze feltöltött kép és ott ki lehetett választani, hogy melyik legyen a profilképem. Szóval lehetett cserélgetni. De most nem találom ezt az opciót, mert mindig változtatják ezeket a közösségi oldalakat.
Most csak olyat ajánl fel, hogy a kép felső sarkában kiírja, hogy kép lecserélése, de akkor csak a számítógépről tudok feltölteni egy új képet. De én azok közül szeretnék változtatni amik már fent vannak. Ez megoldható vagy már nincs ilyen opció?
Köszi előre is!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok facebookon a profilképek albumba tölteni képeket? Mert mindig új albumot kínál fel
- Hogyan lehet Facebookra feltenni úgy profilképet, hogy ne tudjanak hozzászólni?
- Ha Facebookon megosztom más profilképét, kap róla értesítést vagy nem fogja látni?
- Facebook profilképet hogyan lehet törölni?
- Hogyan lehet Facebook-on megváltoztatni a nevünket?
- Hogyan tudom a facebookon megváltoztatni a nevemet?