Ezzel a home office-szal megfogtam az isten lábát. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
23. Amaunet
jan. 17. 20:21
Lassan 3 éve lesz, hogy távmunkában dolgozom. Nincs vele semmi gondom. Heti 1x teamsen státus, egyébként bárki kereshet bárkit, ha elakad, problémája van.
Kevesen vagyunk, de nagyon jók.:)
Karácsony előtt, a karácsonyi vacsorán találkoztam velük legutóbb személyesen. Jó hangulatú vacsora volt - mintha tegnap találkoztunk volna.
Nem ülök egész nap a gép előtt. Vannak állataim, háztartás. Ma pl. hóeltakarítás.
22. Amaunet (válaszként erre: 8. - Funnygirl)
jan. 17. 20:01
Miért nem állsz fel és mozogsz?
21. Channa* (válaszként erre: 17. - Funnygirl)
jan. 17. 14:38
Ja! Értem!
20. Csillagszem38 (válaszként erre: 12. - Funnygirl)
jan. 17. 14:06
Főleg, ha teljesen egyedül vagy és nincs feladatod, ami kimozdítana. Gyerek intézése, kutya stb, bármi. Azért ez eléggé el tudja szigetelni az embert, egésznap egyedül..
19. Csillagszem38 (válaszként erre: 8. - Funnygirl)
jan. 17. 14:04
Dehogynem b@sztathat, hívogat, e-mailt küld, teamsen ír, baromira tud stresszelni!! Mi sokszor hiába vagyunk bent az irodában mindannyian, a főnökkel alig tudunk beszélni, mert állandóan elfoglalt. Teljesen mindegy ki hol ül. Sőt, volt olyan is, h nem személyesen tartottuk a megbeszélésünket, hanem teamsen, mert főnök beteg volt és a másik irodából jelentkezett be, hogy ne fertőzzön össze minket. :D
18. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 17. 14:02
Sztem a full home office nem jó, a hibrid a legjobb, én 4,5 éve járok be hibridben, de volt, hogy full ho volt a covid miatt és volt, de előtte 10 x évig bejártam, kivoltam, mint a liba, pedig ugyanazt a munkakört csináltam szinte, csak másik munkahelyen. A hibrid a legkiegyensúlyozottabb megoldás.
17. funnygirl (válaszként erre: 15. - Channa*)
jan. 17. 13:39
De van. De ott nincs jeleneleg hely.
16. Hansika (válaszként erre: 10. - Globus)
jan. 17. 13:13
"kakofónia " ezt a szot nem ismertem, nekem uj fogalom..-))
15. Channa* (válaszként erre: 14. - Funnygirl)
jan. 17. 13:09
Nincs irodátok?
14. funnygirl (válaszként erre: 13. - Channa*)
jan. 17. 13:02
Nincs, ez full home office.
13. Channa* (válaszként erre: 12. - Funnygirl)
jan. 17. 12:59
És nincs hová bejárni?
Mi akár minden nap bejárhatunk, de elég a kettő hetente.
12. funnygirl (válaszként erre: 10. - Globus)
jan. 17. 12:33
9-5ig van a munkaidőm. Utána kis takarítás, esetleg főzés. A párommal esténként eljárkálunk, már amikor nem esek össze..:D De az elején én is azt gondoltam, hogy ez nekem nagyon jó lesz. Aztán rájöttem, hogy annyira mégse fekszik ez az egész napos otthon ülés.
11. semleges (válaszként erre: 9. - Channa*)
jan. 17. 12:11
Az teljesen jól hangzik.
10. globus (válaszként erre: 8. - Funnygirl)
jan. 17. 12:07
Miért nem mozdulsz ki?
Nekem pl a fizikai kontakt egyáltalán nem hiányozna. Sokszor olyan kakofónia van, mint egy vasútállomáson 😁
9. Channa* (válaszként erre: 6. - Semleges)
jan. 17. 11:50
Én pont így vagyok. Heti 2 napot járok be, 3 napot itthon dolgozok.
8. funnygirl (válaszként erre: 5. - A Nyuci)
jan. 17. 10:07
Mert igaz hogy otthon vagy, nincs feletted a főnök, nem basztat senki, de viszont az egész napos ülés, szemed kifolyik, mindennap otthon ülsz, nem mozdulsz ki, nincsenek fizikai kollegaid....
7. michelle.r
jan. 17. 09:08
Én most utasítottam el egy ajánlatot, mert teljes home office.
6. semleges
jan. 17. 08:59
Szerintem ilyen is olyan is kellene. Én pl. eltudnám képzelni, hogy három otthon, kettőt bejárni. Hibrid módszer. Ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit.
5. A Nyuci (válaszként erre: 4. - Funnygirl)
jan. 17. 08:55
Miért nem szeretted? Nekem nagy vágyam.
4. funnygirl
jan. 17. 07:47
Nővéri munka után azt hittem a home office maga a paradicsom. Hát telt múlt az idő, és rájöttem, hogy NAGYON nem. :D
3. birebora
jan. 17. 05:22
Jó lehet az.
2. Myra
jan. 16. 22:29
Én is pont ebben a cipőben járok.
jan. 16. 22:29
A vallomás: "Ezzel a home office-szal megfogtam az isten lábát."
További ajánlott fórumok:
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- My free zoo online játék! Aki játszik ezzel a játékkal, beszélgessünk!
- Istenek, istennők és félistenek
- Kérj valamit Istentől...
- Hiszek egy Istenben...?
- Segítsetek! Az történt ma, hogy megfogtam magam hazajöttem munkából egy szó nélkül. Egyszerűen nem lehet bírni az ottani dolgokat!