Ezek megőrültek! (beszélgetés)
A gyomrom az ilyen műsorok fekszik meg. Érdekes, a gyerekekre való hatásáról nem írtál semmit, mert ahhoz nem tudsz hozzászólni.
Tedd magad takarékra és ne engem támadj. Én sem téged vettelek górcső aló, hanem a műsort. A tiltakozáshoz, rosszálláshoz pedig ugyanolyan jogom van itt, mint neked ahhoz, hogy leírd, jaj, de tetszik! Szóval legközelebb kevesebb elánnal támadj neki valakinek, aki ugyanazt tette, mint te, csak az ellenkező oldalon.
Én is egyetértek az előző hozzászólóval! Nem elég, hogy ilyen semmilyen műsorokat csinálnak, erre költik az ország pénzét, még pocsékolják is az ételeket, amiket igen - sok éhező gyermek megenne, itt Magyarországon is!
A paradicsomdobálást is elítélem, Spanyolországban. Azok sem gondolkodnak. Pedig hány, de hány éhező ember van a világon...
A műsorrol: én 1x láttam, rokonoknál és elborzadtam. Egyrészt szerintem nem vetíthetnék főműsoridőben, mert gyerekek is látják. S a kicsiknek igazán nem válik hasznára, hogy látják, amint a Zámbó egy nő cicijét markolássza szorgalmasan!
Vagy hogy szintén a nők melleibe fejelnek...
Engem ugyanakkor nem nyűgöz le, hogy ennyire röhögjek más kárán. Persze, bevállalta meg minden, de nekem ez minden, csak nem szórakoztató.
Szerintem is..
ez azért szórakoztatóbb,mint a more-showk..
Megítélésem szerint nyugodtam eljátszhatnák ha lenne diliház ott biztosan nagy sikert aratnának, már kínjukban nem tudnak mit kezdeni magukkal.
Kényszerzubbonyt javasolnék mindegyiknek a hülye, idétlen viccekért. Üdv.Ágnes
Hát ez a Kristóf!!!
Úristen!
Mit sajnált annyira a haját??
Mert az nagyon látszott, hogy játsza a hülyét!!!
De akkor minek jelentkezik egy ilyen műsorba??
akkor te kevés vagy az üdvözítő kivételek közül :-))
Tényleg sok olyan család van ahol a közös együttlét kimerül a villanypásztor bámulásásban.
helyette egy esti mese, egy beszélgetés..
Tényleg nem áll meg a fejlődésben, de mit tanul belőle??? Félek nem sok jót.
Szerinted mi kell ?
Nem hiszem ,hogy bárki megáll a fejlődésben .
Talán Dér Heni és a gasztro kibic DDD Szilárd ? + Zsidró Tamás . Bocs ha mégsem.
Az irigy mirigyek is lesznek majd :)
Pedig milyen optimális időpont lenne, ha azt is este adnák. Nem kéne folyton felvenni és másnap nézni.
Nem tudjátok, hogy kik lesznek a jövő heti két csapatban? Mert csak 1 csapatra valót írtatok.
További ajánlott fórumok:
- Mit eszel ezekben a percekben?
- Melyik a "legrosszabb" csillagjegy? Ezek közül a nő vagy a férfi?
- Természetfeletti-Tapasztaltál már ilyet, ha igen, mi volt az?Ha nem hiszel ezekben, miért nem?
- Ilcsi néni kozmetikumai? Ki mit gondol ezekről a termékekről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)
- Azt hiszem megőrültem...