Ez tényleg nagyon fontos aki tud vagy van ötlete segitsetek!!! (beszélgetés)
Nem is rossz ötlet de ö akart nekem venni vagyis ezzel viccelödött... :D
Ha bejelenteném hogy terhes vagyok tuti meglepödne és ö esne le a székröl :D
..nos akkor minden ötlet kilőve, mert nálatok minden tuti. akkor leppd meg egy műszerszámmal:DDD
ha azt írod már az is van akkor leesem a székről,hogy már az is beszerezve :DDDD
Nem biztos, hogy extra plusz műdolgokra van szüksége egy nőnek ahhoz, hogy vadító nő legyen egy férfi (jelen esetben a párod) szemében. Én, ha csupán a külsőmmel akarok valakit levenni a lábáról, inkább kipuhatolom, megfigyelem, vajon mi tetszene neki, ezt főleg meg lehet tenni egy párkapcsolatban, hiszen ismered a másikat, szinte naponta lehet olyan élethelyzetbe kerülni, amikor megtudhatsz egy apró infót...
Amúgy a tuti csábítás, hogy agyban legyél NŐ. ;-) Vagyis igazi, nőies, vadító, szexi, cicázás a másikkal, +változatosság. Sok sikert! :-)
Ilyenekre sajnos ö nem vevő :S
A romantika pláne elvészett benne de nagyon mélyen :D
Mivel te már tökéletes vagy, mint leírtad...miért törpölsz annyit? :DDD
Akkor ne magaddal foglalkozz a lakást varázsold át. Az ágyra rózsaszirmok, tele hangulatos gyertyákkal a szoba, egy pincér aki felszolgálja a vacsorát, majd egy jó kis fürcsi együtt illóolajakkal átsimizni egymást...stb.
Szia!
Én a helyedben biztos elmennék kozmetikushoz, fodrászhoz, meg vennék valami nagyon dögös rucit! És máris kész az átváltozás!
További ajánlott fórumok:
- A tényleg nagyon nagy túlsúly!
- Tényleg ennyire fontos a baba neme?
- Tényleg nagyon gáz saját néven topicot nyitni?
- Kecsketartók!Mit adtok a kecskének télen enni?Tényleg nagyon drága a takarmány?
- Szerintetek nagyon kemény diétával...de tényleg nagyon szigórú....mennyi a max. amit lelehet adni 2hét alatt?
- Tényleg le kell vágnom a majdnem féléves babám amúgy nagyon szép haját, hogy a későbbiekben majd még dúsabb legyen?