Ez most pozitív!? (beszélgetés)
Milyen teszteket hasznàltàl? Mert az a tapasztalatom hogy az aliről v hasonló helyről rendelt tesztek sokszor szellemcsíkosak, engem is szivattak már meg!
Làtszódott valami a teszteken, nem hiába reménykedtél, de sajnos szellemcsík volt. Nem mindegy milyen tesztet hasznàlsz. Kitartást, jönni fog az a baba!
Na ez meg mi? Amikor csináltam tegnap akkor negatív volt ma ránéztem és majd kiestek a szemeim.Vagy ez csak száradási csík?
Köszi a válaszokat! :-)
Értem.
Gondolom a várakozás a legrosszabb ilyenkor.
Panasz esetén mindenképp doki.
Vérbőség, szexuális vágy? :))) Más nem jut az eszembe.
Azért ne nagyon nyúlkálj! Használni, nem használ.
Lányok!!!
Mi ez??
2napja mintha nem is tudom,hülyén hangzik,de húzná a görcs a hüvelyemet,mintha görcsölne a hüvely falam,mai nap folyton éreztem.
Ez is fura lesz,de a bugyimon semmi folyás,igy felnyúltam krémes váladék szagtalan,és a méhszájam fent van nagyon.
Valaki volt már így???
Full negatív már eltelt azóta vagy 10-15perc és gondolom ahogy szárad kezd rajta valami csík láttszani,de az szerintem a száradás miatt.5percdn bellül tutira negatív és amikor rápisiltem sem lett piros vagy halvány a kontroll csík,ugyhogy ennyi sajna.
Viszont ha nem ez miatt akkor érdekelne miért nem jön meg a mensim most már....
Én ebben nem tudok sajna tanácsot adni,max annyit hogy volt már rá példa,hogy több mint egy hetet késett és mégsem volt baba,csak a stressz miatt lehetett vagy meft fel voltam fázva,de sajnos ez a hülye időjárás is kihat a testünkre.
Örülnél ha pozi lenne? :-)
Szerintem sem szabad rágörcsölni. Tesztet akkor érdemes csinálni, ha elmarad a menzi, még tünet nélkül is lehetsz terhes... sőt állítólag úgy normális.
Ha valaki esetleg olvas engem, én 31. napon vagyok, (23-25 napos ciklusom van), ma reggel teszteltem és negatív. Járt valaki olyan cipőben, hogy negatív a teszt elsőre, esetleg másodikra is, mégis terhes?
A legutolsót ami a képen van reggeli vizeletből csináltam.
Most meg már fehér krémes a folyásom majdnem ugyhogy biztosan meg fog jönni.
Azért köszi a tanácsokat :-)
:) Javíthatatlan vagy. :))) (Nem rosszból írom.)
Ha negatív lesz, vagy megjön, újra izgulni fogsz a következő hónapi tesztig és hónapról, hónapra ismétlődni fog. :(
Add át magad a természetnek, a pillanatnak.
Ne a vágyott dolgok kössék le az energiádat, mert az nem hozza közelebb.
Ha mindenképpen tesztelni akarsz, szabj meg magadnak feltételt. Pl.addig nem tesztelek, amíg nem feszül a mellem, vagy nincs nagyobb étvágyam, stb., különben üres köröket futhatsz le és az nem jó.
Teljesen természetes dolog, hogy nem rögtön akkor esünk teherbe, amikor akarjuk. :)
Ha legalább fél éves intenzív házasélet után sem fogansz, akkor már érdemes orvost felkeresni mindkettőtöknek. De ez nem azt jelenti, hogy addig több tucat tesztnek kell landolnia a kukába, mert az nem egy nyugodt, kiegyensúlyozott helyzetet jelent.
Bizonyára te is hallottál olyan esetről, amikor elhagyta a tesztelést, akkor lett spontán terhes. Nekem pl.az unokahúgom. Ő is állandóan tesztelt évekig. Már lombikra volt előjegyezve, ezért hagyta el a tesztelést. Előbb kellett volna. :)
További ajánlott fórumok:
- 5 pozitív teszt után most most 3 másfajta negatív, de tüneteim van nak, mi a véleményetek?
- Írnál ide egy vidám, szép vagy bármi pozitív történetet ami megesett veled mostanában? :)
- Nőgyógyászati citológiai leletemen ez volt: NEGATÍV, METAPLASIA. Aki kapott már ilyet, annak hogyan kezelték? Akkor ez most mégis pozitív?
- Pozitív teszt, majd negatív, akkor most mi van?
- Ez most halvány pozitív terhességi teszt vagy száradási csík?
- Ki tesztel(t)ne mostanában pozitívat?