Írnál ide egy vidám, szép vagy bármi pozitív történetet ami megesett veled mostanában? :) (beszélgetés)
Tavaly ősszel történt: randevút beszéltünk meg, Budapest egyik legrégibb templomában volt Haydn hangverseny... olyan izgatott voltam, mint egy első randevús szűz kislány. Felnéztem a kórusra, és ott volt az én drágám a zenekarban. Végig úgy éreztem, most csak nekem játssza a Nelson misét. Amikor lejött, puszival köszöntöttük egymást és kézen fogva kivonultunk a híd alá az autóhoz. Eddigi életem legszebb órája volt és amik következtek! Míg élek, nem felejtem el. Még érzem a puha, finom ujjakat, amik megölelték az én fájós kezemet. -:))
Meglett a logisztikai vizsgám :D
Vegre szeretek es visoznt szeretnek..es ez mar 16 honapja tart..:)
Nekem sok pozitív dolog történt életembe de mostanába talán az hogy az a srác aki nagyon tetszik magamellé ültetett és ölelget meg puszilgat.....Szóval most nagyon HAPPY vagyok. :D Üdv mindenkinek.
Már csak egy hét és szünet :) Aztán hamarosan karácsony és megvan az össze ajándék. Ez is ritka, hogy nem az uccsó pillanatra hagytam :D
húú...akkora szemű szőlőt eszem, hogy ilyet még nem láttam:D:D:D Lehet, hogy kicsit génkezelt, de nagyon finom:D
Tegnap volt a "főnököm"/kolléganőm névnapja és vettem neki egy nagy cserép sárga pillangóorchideát arany csillogós kaspóval. Amikor kibontotta annyira megörült, kérdezte, h én tudtam, hogy orchideát gyűjt és ilyene még pont nincs? Ezen én is meglepődtem mert tényleg nem tudtam. Nagyon jó érzés volt!
A parommal a mi nap fekudtunk egymas mellett...;) es hozzam bujt szorosan megcsokolt ugy ahogy lehet meg soha..s mondta hangosan..."SZERELMEM"..es nagyon magahoz szoritott ragyogtak a szemei a boldogsagtol...aztan ujra a nevemen :) s ujra magahoz szoritott...;)) es szenvedelyesen megcsokolt..csak fekudtunk egymas karjaiba...s olyan jo volt...:))
Mivel sajnos nem dolgozom,itthon összefolynak a napok.Gyanus volt a férjem viselkedése,mivel 2-szer eltünt itthonról,és most először nem tudtam hová))a nagylányom a párjával már itt tartózkodott a melletünk levő házban,velük kapcsolatban nem tünt fel semmi.Este 6 órakor csörög a telefonom,a kisebb lányom hívott/pont mosogattam/és azt mondta a telefonba"Anyuci 1 órád van,hogy kicsinositsad magadat"ezzel letette a telefont,odafordulok a férjemhez,hogy mi a fene van most,hová készülödjek?A férjem mosolyog mint egy lavór ibolya,miben sántikáltok ti?És mikor a mondatot kimondtam,akkor beugrott ,uristen,hisz nov.20-án van a szülinapom))Hiába fagattam a férjem,semmit nem árult el./de mivel most szombaton tudott a család összejönni,igy megtervezték a szombati programot.Egy nagyon hangulatos étterembe kötöttünk ki,ahol szólt a mulatos zene,volt finom vacsi és torta,és egy márkás karórát kaptam a családtól,és sárga margaréta csokrot,de nem az ajándék volt a lényeg,hanem a nagyon kellemesen eltöltött idő az én huncut családommal.
ugy éreztem megmozdult a babám a pocimban,de még nagyon gyengécske.. :)
Ma csak 2 órám volt megtartva! XD
a kovetkezo nap bejott egy enyuka a kicsi kislanyaval....kb 2-3 eves lehetett...a kolleganom is bent volt...de a kicsi lany kiszemelt...es hunutul mind nezett es kacagott ram..;)..fura...edi volt...es mind nezett az anyuja mogul..es mosolygott ram...mintha ismerne....:)...erdekes...nagyon...ez kb 5 dik eset mostanaban..vmi van bennem szeretnek a kicsik....;)
Bejott a Gyed-en levo munkatarsam a picivel az uzletbe...a fonokno hozza szolt a picihez mondott neki semmi...megsimogatta semmi...az uj kollegano ugyanigy...annak sem semmi..megalt elottem a gyeden levo kolleganom a picivel...nem simogattam meg mert tudom nem szeretik az anyukak ha a gyerekuet mindenki megakarja cirogatni...neztem a kicsit az engem..es rammosolygott en vissza es erre a pici baba *2 honspos* ugy elkezdett kacagni..teljes szivebol...es nezett nezett...es kacagott ram..kicsit megsimiztem a kis ujjait es megjobban kacagott ram...;) valamiert nagyon bejovok a kicsi babaknak...gyerkocoknek...;))
a paromnak szuletesnapja volt es vettem valamit amirol o azt mondta "nogyon eltalaltad es hogy edi szuper meglepi ajandek" :) es nagyon jol esett hogy neki mennyire tetszik...:)..
Szeptember közepén nyaralni voltunk a párommal és a szüleimmel. Ez nekem azért is szép, és fontos, mert elég messze laknak tőlem a szüleim, így havonta csak egyszer találkozunk szinte. Viszont nyaralás alkalmával minden nap láthattam őket, újra együtt ettünk, ittunk, nevettünk, stb. Nagyon jó volt az egész!
Tegnap reggel úgy ébredtünk, hogy pici Rékánk mosolyogva beszélget hozzánk és amikor végre kinyitottuk a szemünket, édesen vigyorgott, mutogatott a kis kezeivel és még inkább rákezdte a halandzsaszöveget.(2 hónapos)
elarusito vagyok egy uzletbe...es valaki epp vasarolt a kicsik gyerkocevel...amig az anyuja nezelodott a kicsi lany megallt mellem...egyszer erzem valaki simogatja a kezem...es lenezek es a kicsi lany simogatta....erdekes erzes volt...aztan kacagtunk az anyujaval...edi volt...;)
A nagyobbik fiamnak 7,5-ről 6.5-öt szemüveget kapott.A kicsi pedig már igazi puszit tud adni.:)
Szívesen:-)
Másnak talán nem nagy ügy, de Nekem, Nekünk
egy "JÓ NAP" volt a csütörtök: A Nyugdíjasklubban "paprikáskrumpli-party"- tartottunk:-) A Klubvezetőnk aki nagyon kedves
(és szeret Bennünket) főzte az ételt, mi tisztítottunk, vágtunk, hámoztunk stb. közösen terítettünk, kis sütit vittünk és 25 ember kellemesen együtt töltött pár órát:-) :-)
Mindnyájatoknak kívánok sok ilyen és hasonló szívmelengető eseményt, élményt!
Szeretettel: Fiti
Sok éve már nagyon rossz a fiam szeme, a mostani szemorvosi vizsgálaton kiderült, hogy javult a látása, így új szemüveget kap. :-)
Bár a szemüveg kb. 70ezer lenne, kaptunk kedvezményt (törzsvásárlóit) és így "csak" 60ezret kell fizetnünk. :-))
Ma a buszon megnevettetet egy kislány. Telefonost játszott a kezecskéjével és először csak értelmetlenül gügyögött aztán kiabálni kezdett, hogy: Szejetlek, te őjült! :D
Kínszenvedés volt az utazást végülni úgy, hogy nem nevethettem egy jóízüt :)
hat ez pl tavaly volt...de azert mondom nagyon tetszett egy fiu..a klubban lattam meg..elhataroztam hogy megkeresem a hi5 on valaki altal de felveszem a kapolatot vele....felleptem a hi5 ra...es a "barat ajanlatok" kozt ott volt az o kepe....a SORS...is velem van gondoltam...akkor beszelgetesek sorozata kezdodott aval a fiuval...es most is o a baratom...ez majdnem egy eve volt...:)
Írnál ide egy vidám, szép vagy bármi pozitív történetet ami megesett veled mostanában? :)
További ajánlott fórumok: