Ez lehet arcüreggyulladás? (beszélgetős fórum)
Ha orrfújás megy nincs semmi gond. Nekem akkor is fájt a fejem, ha nem hajoltam le, napi 2 nurofen kellett. Hosszú hétvége miatt orvoshoz se jutottam el, ügyeletre nem akartam menni. Orrdugulásra jól jött volna zyrtec-d, de mire orvoshoz mentem már nem kellett. Antibiotikumot kaptam, nálam anélkül 1 hónapig tart. Esetleg ab. miatt érdemes orvoshoz menni, de nem mindenki szenved vele annyi ideig, mint én.
Ezenkívül 2 napig alig volt hangom és reggelente hurutosan köhögtem. Köptetőt nem kaptam.
Fél pohár langyos vízben keverj el egy csipetnyi sót, és a tenyeredből próbáld meg felszippantani az orroddal, amilyen mélyre csak tudod.
Nem kellemes, de nagyon hatékony!
Kb. 3 óránként.
Jobbulást!
Mindenképpen érdemes megmutatni orvosnak,mert ha letapad nem tud kijönni, még a felszúrás is ott van lehetőségnek,az pedig nagyon fájdalmas.
Tudod fájdalom és fájdalom közt marha nagy a különbség.
Nagyon nehéznek érzed a fejed?
Lehet..,még a felső fogsorod is fájhat tőle.Bioparox,nekem ez vált be
Jobbulást neked!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni homlok- és arcüreggyulladás esetén?
- Régóta tartó arcüreggyulladással mit lehet kezdeni?
- Nátha vagy arcüreggyulladás, esetleg bőrkiütés?Mi lehet?
- Orrfújásnál nagyon fáj az orrom bal oldalánál az arcom. Lehet ez arcüreggyulladás?
- Próbálta-e valaki az indiso speleo terápiát arcüreggyulladásra? Mennyivel lehet hatásosabb, mint egy "sima" sószoba?
- Rostasejtgyulladásból, krónikus arcüreggyulladásból milyen módon lehet gyógyulni?